Prestanak podrške za Office 2010

Podrška za Office 2010 završiće se 13. oktobra 2020. i neće biti produžavanja bezbednosnih ispravki. Sve Vaše Office 2010 aplikacije će nastaviti da funkcionišu. Međutim, možete se izložiti ozbiljnim i potencijalno štetnim bezbednosnim rizicima.

Evo šta za Vas znači kraj podrške:

  • Microsoft više neće pružati tehničku podršku, ispravke grešaka ili sigurnosne ispravke za ranjivosti sistema Office 2010 koje se kasnije mogu prijaviti ili otkriti. Ovo uključuje bezbednosne ispravke koje mogu da zaštite vaš računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugih zlonamernih softvera.

  • Više nećete primati ažuriranja softvera za Office 2010 iz usluge Microsoft Update.

  • Više nećete primati tehničku podršku preko telefona ili ćaskanja.

  • Neće biti obezbeđene dodatne ispravke za sadržaj podrške. Zapravo, većina sadržaja pomoći na mreži će biti povučena.

  • Više nećete moći da preuzmete Office 2010 sa Microsoft veb sajta.

Koje opcije imam?

Preporučujemo da nadogradite Office. Opcije za nadogradnju zavise od toga da li koristite Office 2010 kod kuće ili ako vašom verzijom sistema Office 2010 upravlja IT odeljenje na vašem poslu ili školi.

Ako koristite Office 2010 kod kuće, i dalje ćete moći da ga koristite, ali preporučujemo da izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama. Da biste saznali više, pogledajte Kako da nadogradim Office?

Možete kupiti ili isprobati najnoviju verziju sistema Office.

Veza za kupovinu ili isprobavanje sistema Office

Za pojedince na poslu:
Ako vašom verzijom sustava Office 2010 upravlja vaše preduzeće ili škola, obratite se IT tehničkoj podršci za nadogradnju. IT odeljenje će verovatno imati sopstveni plan za nadogradnju.

Za IT profesionalce i Office 365 administratore:
Ako ste administrator koji još uvek koristi Office 2010 u vašoj organizaciji, preporučujemo da što pre nadogradite korisnike na najnoviju verziju sistema Office. Za dodatne uputstva proverite sledeće.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×