Prestanak deljenja pretplate na Office 365 Home

Ako ste vlasnik Office 365 Home pretplate, možda ćete hteti da prestanete da delite pretplatu sa nekim. Ako vi koristite deljenu Office 365 Home pretplatu, možda vam više nije potrebna ili ćete dobiti obaveštenje da je vlasnik prestao da je deli sa vama. U ovoj temi se objašnjava kako sve to funkcioniše, uključujući i to šta se događa kada neko prestane da deli pretplatu.

Da li ste vi vlasnik Office 365 Home pretplata i samo vam je potrebno više instalacija?    Ukoliko samo želite da učinite više Office instalacija dostupnim, može deaktivirati instalaciju, umesto zaustavljanje deljenja pretplate. Na taj način, vi ili neka druga osoba koja koristi pretplatu, može da instalira Office na drugom uređaju, i sve osobe sa kojima ste podelili pretplatu zadržavaju pogodnosti svoje Office 365 Home pretplate, kao što je dodatan OneDrive prostor za skladištenje.

Naučite kako da zaustavite deljenje pretplate na Office 365 Home

 1. Prijavite se na stranicu Moj Office nalog i odaberite stavku Deli Office 365.

  Odeljak „Delite Office 365“ na stranici „Moj nalog“ pre deljenja pretplate sa drugima.

  Napomene: 

  • Ako ne vidite odeljak Deljenje usluge Office 365, možda niste vlasnik pretplate na Office 365 Home.

  • Takođe, možda nemate pretplatu na Office 365 Home. Proverite ime proizvoda iznad odeljka Instaliraj na vašoj stranici Moj Office nalog. Office 365 Personal i Office 365 University ne uključuju deljenje pretplate.

 2. Na stranici Deli Office 365, u odeljku Upravljanje osobama, nađite osobu koju želite da uklonite i odaberite Zaustavi deljenje sa ovom osobom.

 3. Nakon što potvrdite da želite da zaustavite deljenje sa njima, obavestićemo ih o tome e-porukom.

 1. Prijavite se na stranicu Moj Office nalog.

 2. U odeljku Deljenje pretplate odaberite stavku Prestanak korišćenja ove deljene pretplate.

  Odeljak „Deljenje pretplate“ na stranici „Moj nalog“ koji prikazuje vezu „Zaustavi korišćenje ove deljene pretplate“.
 3. U dijalogu za potvrdu kliknite na dugme Napusti.

  Snimak ekrana dijaloga potvrde kada prestanete sa korišćenjem pretplate na Office 365 Home koju je neko podelio sa vama.

Ako želite da nastavite da koristite uslugu Office, možete da kupite Office pretplatu. Ako vam je potreban brz i besplatan način za pravljenje ili uređivanje Office datoteka, koristite Office Online.

Šta se dešava kada prekinete sa korišćenjem deljene pretplate na Office 365 Home?

Gubite pogodnosti pretplate na Office 365 Home:

 • Moći ćete i dalje da pogledate i odštampate Office datoteke, ali nećete moći da ih uređuje ili da pravite nove. Videćete obaveštenja „Nelicencirani proizvod“ prilikom korišćenja sistema Office.

 • I dalje ćete moći da koristite Office na iPad uređaju, Android tablet računaru i pametnom telefonu, ali nećete moći da pristupite vrhunskim Office 365 funkcijama.

 • Izgubićete 1 TB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive.

 • Ako ste iskoristili deo tog OneDrive prostora za skladištenje, ne treba da brinete, i dalje možete da pristupite vašim datotekama, samo nećete moći da ih uređujete u usluzi OneDrive niti da otpremite nove datoteke. Da biste to ispravili, neke datoteke možete da sačuvate na drugom mestu ili da kupite još prostora za skladištenje. Dodatne informacije potražite na sajtu OneDrive.com, prijavite se na svoj nalog i odaberite stavku „Nabavite još prostora za skladištenje“.

 • Izgubićete 60 Skype minuta mesečno za pozive.

Takođe pogledajte

Deljenje pretplate na Office 365 Home sa najviše četiri osobe iz domaćinstva

Otkazivanje usluge Office 365 za kuću

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×