Prenošenje svojstva polja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Neka svojstva polja su koje se može nasleđivati. Kada kreirate kontrolu koja je zasnovana na polju, postavka svojstva uključen je uz nove kontrole – nasleđuju iz polja koja se zasniva na kontrolu na. Kada promenite u svojstvo koje se može nasleđivati polja u prikazu dizajna tabele, možete da imate Microsoft Office Access iste promene na sve kontrole koje su već zasnovan na tom polju. Ovaj proces – pristup za promenu automatski – se zove prenošenje.

A propagated Description property setting displayed on the status bar

1. kada promenite u svojstvo koje se može nasleđivati polja...

2... i odaberite stavku da biste ažurirali svuda postavku svojstva...

3... .tabele nova postavka svojstva se automatski ažurira gde god da se koristi polje.

Na primer, ako ažurirate svojstvo Opis polja, možete zadati da Access unosi istu promenu u kontrole povezane sa tim poljem pa će statusna traka prikazivati novi opis kad se obrazac otvori i izabere kontrola koja koristi to polje.

Ažuriranje svojstva koje se može nasleđivati

  1. Unesite odgovarajuće promene u svojstvo koje može da se nasleđuje. Pojavljuje se dugme Opcije za ažuriranje svojstava.

  2. Kliknite na dugme Opcije za ažuriranje svojstva , a zatim u meniju padajuće liste izaberite stavku Ažuriranje nasleđuju svojstvo svuda polje se koristi. U dijalogu Ažuriranje svojstva se otvara i prikazuje listu objekata baze podataka koje koriste polja.

  3. U dijalogu Ažuriranje svojstava izaberite sve stavke koje želite automatski da ažurirate i kliknite na dugme Da.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×