Premium Outlook.com funkcija za Office 365 mogu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uživajte u više opcija zaštita od phishing i malver, bez reklame i druge funkcije premium za Outlook.com nalog – deo pretplate na Office 365 Home ili Office 365 Personal .

Uživajte u više opcija zaštita od phishing i malver, bez reklame i druge funkcije premium za Outlook.com nalog – deo Office 365 Solo pretplatu.

  • Bezbednost više opcija e-pošte. Kao u Office 365 pretplatnika, dobijate poboljšana bezbednost alatke koje vam pomažu da zaštitite prijemno poštansko sanduče od phishing i malvera. Saznajte više o naprednim postavkama bezbednosti Outlook.com za Office 365 pretplatnike.

  • E-pošte za šifrovanje.Outlook.com uključuje šifrovanja i sprečite prosleđivanje funkcija koje obezbeđuju poverljive lične informacije o vašem i delite putem e-pošte ostaje šifrovane i ne ostavi Office 365. Ovo je korisna kada ne verujete dobavljača e-pošte primaoca da bude bezbedan. Saznajte više o šifrovanih poruka ovde.

  • Besplatni ad interfejs.Office 365 pretplatnika, uživati sa poštanskim sandučetom besplatni ad Outlook.com . Bez reklama, imate manje ometanja i uživanje brže vremenima učitavanja stranice.

  • Veće poštansko sanduče za skladištenje.Office 365 pretplatnika se 50 GB prostora za skladištenje e-pošte kao pretplatu pogodnost. Imate 50 GB prostora za skladištenje e-pošte na raspolaganju.

  • Premium podrške.Office 365 pretplata uključuje premium korisničkoj podršci, tako da ako treba da se obratite korporaciji Microsoft pomoć, dobićete naše najvišem nivou usluge.

Ove prednosti automatsku aktivaciju za sve pretplatnike Office 365 ko ima Outlook.com poštansko sanduče povezan sa pretplatu. Poštanski sandučići Outlook.com imaju e-adrese koji se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

Ne na Office 365 pretplatnika? Potrebno vaše Outlook.com na viši nivo. Office 365 Home i Office 365 Personal pretplatnika se ove prednosti plus najnovije verzije punu Office aplikacija i usluga u oblaku. Saznajte više o Office 365.

Najčešća pitanja

Ja sam na Office 365 pretplatnika. Kako da počnete da koristite ove mogućnosti Outlook.com premium?

Ako ste se upisali za pretplatu na Office 365 Home ili Office 365 Personal sa Outlook.com e-adresa koji se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com, pogodnosti će automatski biti primenjeno.  Ne morate da preduzmete nijednu radnju.

Napomena: Ove prednosti snimaju da postojeće Office 365 Home i Office 365 Personal pretplatnike počinje oktobar 2017. Proces će potrajati nekoliko nedelja da biste dovršili, tako da možda nećete videti ove prednosti odmah.

Napomena: Ove prednosti snimaju da postojeće Office 365 Solo pretplatnike počinje oktobar 2017. Proces će potrajati nekoliko nedelja da biste dovršili, tako da možda nećete videti ove prednosti odmah.

Se prijavio za pretplatu na Office 365 sa Gmail ili Yahoo nalog ili drugi nalog koji nije -Outlook.com .  I dalje mogu da se premium Outlook.com pogodnosti?

Ne, ove prednosti primenjuju se samo ako vaša pretplata je povezan sa Outlook.com naloga. Outlook.com nalozi imaju e-adrese koji se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

Kako da pozovem druge osobe da biste se pridružili moju pretplatu?

Uz pretplatu na Office 365 Home , možete da delite pogodnosti sa drugim osobama na 4.  Ako imaju Outlook.com poštanskih sandučića, osobe koje dele pogodnosti vaše sa su automatski ćete dobiti pogodnosti. Saznajte više o deljenju Office 365 Home pretplatu pogodnosti.

Gde mogu da saznam više o bezbednosnim funkcijama više opcija e-pošte, obezbeđene uz moju pretplatu?

Više informacija potražite u članku Napredne Outlook.com bezbednosti za Office 365 mogu.

I dalje dobijam neželjenu poštu u poštanskim sandučetom.  Nije utisak pri radu sa Outlook.com bi trebalo da bude ad besplatni?

Besplatni ad pretplatu pogodnost znači da nećete videti naslovi reklama ili oglasa u listi poruka kada koristite Outlook.com.  Ćete se i dalje ćete primati sve poruke poslate na vaš nalog, neke od njih možda oglasi ste se upisali za prijem, ili neželjene pošte.

Šta se dešava sa svojim nalogom Outlook.com ako otkazivanje pretplate Office 365 ili da je poništim?

Ćete se i dalje imaju pristup Outlook.com nalog, ali će biti deaktiviran premium pogodnosti.

Ako imam Office 365 komercijalne pretplatu na, kao što su Office 365 Business Premium, mogu da dobijem premium funkcija Outlook.com naloga?

Ne. Outlook.com je potrošačke usluga, tako da ove prednosti primenjuju se samo na Office 365 potrošačke pretplate – tačnije Office 365 Home i Office 365 Personal.

Da li se Outlook.com Premium i dalje nudi kao samostalna pretplata?

Outlook.com Premium samostalne ponude je zatvorena za nove pretplatnika. Trenutni pretplatnici možete da obnovite pretplatu da biste nastavili da primate prednosti pretplate. Da biste saznali više, pogledajte članak Outlook.com Premium zatvoreno za nove pretplatnika.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×