Premeštanje zadataka između ili u okviru liste

Premeštanje zadataka između lista

Da biste premestili zadatke na drugačiju listu na radnoj površini:

  1. Pritisnite taster SHIFT da biste izabrali željene zadatke.

  2. Kliknite desnim tasterom miša da biste pristupili kontekstualnom meniju i jednostavno kliknuli na dugme Premesti zadatke u....

  3. Odaberite željenu listu.

Marketinški spisak sa logotipom "konvertovanje zadatka" u "crno-belo" i "Kontekstualni meni". Premeštanje zadatka na izabrani izbor i izabrano je spisak biltena.

U operativnom sistemu Windows potrebno je da se prvo uverite da su tekstualni meniji omogućeni u vašim postavkama.Na Android uređaju, dugo pritisnite zaduženje da biste uneli režim uređivanja. Možete da izaberete više zadataka tako što ćete ih dodirnuti ili dodirnuti tri tačke u gornjem desnom redu da biste pristupili opciji da biste izabrali sve. Ako dodirnete tri tačke u gornjem desnom desnom polju, imaćete i opciju premeštanja izabranih zaduženja. Kada izaberete stavku Premesti tamo, možete da izaberete listu na koju će zadaci biti premešteni.

Na iOS dodirnite tri tačke u gornjem desnom uglu da biste otvorili Opcije liste , a zatim dodirnite stavku Uredi. Zatim možete da izaberete željene zadatke i dodirnete stavku Premeštanje na dnu ekrana. Zatim ćete imati opciju da izaberete listu na koju će se zadaci premestiti.

Premeštanje zadatka u okviru liste

Da biste ponovo pozicionirali zadatak na listi, možete jednostavno da prevučete i otpustite. Samo izaberite i držite zadatak dok ga prevlačite na novi položaj unutar liste. Zatim ga otpustite da biste ga postavili na položaj.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×