Premeštanje OneNote beležnice u OneDrive

Ako planirate da delite beležnicu u programu OneNote – ili na svim svojim uređajima ili sa drugim osobama – najbolje je da je kreirate na OneDrive od samog početka.

Premeštanje postojeće OneNote beležnice u fasciklu sinhronizovanu pomoću OneDrive aplikacije bez upotrebe OneNote aplikacije trenutno nije podržano.

Pratite dole navedene korake za premeštanje beležnice u OneDrive, ako ste kreirali beležnicu na svom računaru.

Napomena: Ako vaša organizacija koristi SharePoint, možete da delite OneNote beležnicu u SharePoint aplikaciji umesto koristeći OneDrive.

  1. U programu OneNote otvorite beležnicu koju želite da delite u usluzi OneDrive.

  2. Odaberite stavke Datoteka > Deljenje.

    Podelite datoteku da biste mogli da je preuzmete sa drugih uređaja

  3. Izaberite lokaciju za beležnicu ili odaberite stavku Dodaj mesto, a zatim se prijavite na OneDrive nalog. Ako ga još nemate, možete besplatno da se upišete.

  4. Unesite ime beležnice (ako želite, možete da zadržite njeno trenutno ime), a zatim kliknite na dugme Premesti beležnicu.

  5. Kada vidite željenu lokaciju na listi, izaberite je.

OneNote premešta beležnicu sa računara u OneDrive i potvrđuje premeštanje porukom: „Beležnica se sada sinhronizuje sa novom lokacijom“. 

Savet: Pošto je beležnica u usluzi OneDrive, možete je deliti sa drugima tako što ćete izabrati stavke Datoteka > Deljenje > Deljenje sa ljudima odnosno u programu OneNote 2013, Datoteka > Deljenje > Pozivanje ljudi. To vam omogućava da osobama koje izaberete pošaljete e-poruku sa vezom ka deljenoj beležnici. U zavisnosti od dozvola koje ste postavili za njih u usluzi OneDrive, oni će moći da pregledaju beležnicu ili da u njoj menjaju beleške.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×