Premeštanje moderni SharePoint liste i biblioteke iskustva

Premeštanje moderni SharePoint liste i biblioteke iskustva

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Biblioteke dokumenata i liste u SharePoint Online mogu biti pregledanu dva načina, moderan iskustvo ili klasični iskustva.

Danas, možda ćete videti mešavine klasični i moderan iskustva. Uskoro, da biste SharePoint Online izmene moderni iskustvo podrazumevani svuda. Svakoj listi i biblioteci počeće moderni iskustvo osim ako vlasnik lokacije promenio podrazumevane.

Klasični dokument biblioteke Moderna biblioteke dokumenata

Klasični biblioteke na levo, moderan biblioteke sa desne strane

Kako funkcioniše na način na koji radite sa dokumentima i podataka promenu?

  1. Novo iskustvo korisnika za vi i vaš timŽelite najbolje iskustvo sarađujete sa drugima na dokumentima i podataka u sistemu SharePoint. Kada listama i bibliotekama prebacite moderni iskustvo, dobijate pogodnost godina za unapređenje na osnovu. 

  2. Nove mogućnostiPored novog dizajna, moderan iskustvo da osnaži vas na nove načine. Ne morate da promenite način na koji radite, ali možda ćete želeti da!

  3. Nema promene u osnoveU svojoj, liste i biblioteke su iste, čak i kada se menja vaš utisak pri radu. Imate isti podaci i metapodaci. Vaš sačuvanog prikaza i dalje dostupni su za sortiranje, filtriranje i grupisanje podataka onako kako želite. A uvek možete se prebacivati između moderni i klasičnom sa iste liste.

    Savet:  Da biste se vratili u klasičnom iskustvo, izaberite stavku Vrati se u klasičnom SharePoint u donjem levom uglu stranice. Da biste izašli iz, izaberite stavku napuštanje klasični iskustva.

Moderni iskustva u sistemu SharePoint Onlinesu brže, svi prikazani bolje u pregledače za mobilne uređaje i lakše da koristite. Na primer, moderan iskustvo za liste i biblioteke, lako možete da dodate, ponovno, promena veličine, sortiranje, filtriranje, i grupe kolona, kreiranje prilagođenih prikaza i još mnogo toga.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×