Premeštanje ili preimenovanje fascikle u usluzi Outlook.com

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U usluzi Outlook.com možete da prevučete fasciklu na novo mesto u hijerarhiji „Omiljene“ ili da koristite opciju Premesti u priručnom meniju. Možete i da preimenujete sve fascikle koje napravite.

Napomena: Ovaj članak govori o Outlook.com u veb pregledaču. Da biste dobili pomoć u Outlook za iOS ili Office za Android aplikacijama za mobilne uređaje, pogledajte članak Pomoć u aplikaciji za Outlook za iOS i Android.

Napomene: 

 • Ako ne možete da vidite fascikle e-pošte, proverite da nisu skupljeni fascikle. Izaberite > fascikle da biste razvili listu fascikli.

  Prikaz fascikli u usluzi Outlook.com

 • Neke fascikle možda neće biti vidljiv u spisku fascikli, ali možete da pronađete stavki sačuvanih u nedostaju fasciklama pomoću pretrage.

Promena redosleda fascikli

 • U okviru Omiljene izaberite fasciklu i prevucite je nagore ili nadole na listi.

  Snimak ekrana koji prikazuje fasciklu koja se prevlači na novi položaj u okviru „Omiljene“

  Napomena: U okviru Fascikle ne možete da menjate redosled fascikli, ali u okviru Omiljene možete da menjate redosled svih fascikli. 

Premeštanje fascikle u drugu fasciklu

 • U okviru Fascikle izaberite fasciklu ili potfasciklu i prevucite je preko fascikle u koju želite da je premestite.

  Snimak ekrana koji prikazuje fasciklu koja se prevlači u drugu fasciklu

  Napomene: 

  • Potfascikle ne možete da premestite u glavni meni Fascikle. Potfascikle uvek moraju da budu unutar druge fascikle. Potfasciklu možete da postavite kao omiljenu da bi se pojavljivala na glavnoj listi Omiljene. Da biste to uradili, izaberite zvezdicu da biste izabrali opciju Dodaj u omiljene.

  • Ako slučajno napravite fasciklu potfascikli, kreirajte novu fasciklu najvišeg nivoa i kopirajte sve e-poštu sa u potfascikli u novu fasciklu najvišeg nivoa.

Napomena: Nije moguće preimenovati podrazumevane fascikle kao što su Prijemno poštansko sanduče, Radne verzije ili Izbrisane stavke.

 1. U okviru Fascikle kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koju želite da preimenujete i izaberite stavku Preimenuj.

  Snimak ekrana kontekstualnog menija „Fascikle“ sa izabranom stavkom „Preimenuj“

 2. Unesite ime fascikle i pritisnite taster Enter.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Srodne teme

Pravljenje fascikle u usluzi Outlook.com
Brisanje fascikle u usluzi Outlook.com

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×