Premeštanje ili menjanje veličine okna za tekst

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da promenite veličinu i položaj okna za tekst. Okno za tekst je u oknu sa leve strane SmartArt grafike, gde možete da unesete i uredite tekst koji se pojavljuje u SmartArt grafici.

Slika okna za tekst koja prikazuje tekst nivoa 1 i nivoa 2

Ovaj članak govori o premeštanje i promena veličine okna za tekst koji se pojavljuje pored SmartArt grafika. Ako želite da informacije o pregledu ili navigaciju okana Microsoft Office Outlook 2007, pogledajte članak Korišćenje i konfigurisanje okna za čitanje da biste pregledali poruke ili Prikazivanje ili skrivanje okna za navigaciju. Prikazivanje, skrivanje ili promena veličine na karticu prikaz strukture ili slajdova u Microsoft Office PowerPoint 2007, u članku Prikazivanje ili sakrivanje kartica "Prikaz strukture ili slajdova".

Menjanje veličine okna za tekst

  1. Postavite pokazivač na neku ivicu okna za tekst.

  2. Kada se pokazivač promeni u Strelica sa dvostrukim vrhom , prevucite da biste promenili veličinu okna za tekst.

Premeštanje okna za tekst

  • Prevucite vrh okna da biste premestili celo okno za tekst.

Napomena: 

  • Teksta okno su privremeni i samo zadržava sve dok ne zatvorite Microsoft Office 2007 program. Kada ponovo otvorite Office 2007 izdanje program, okna za tekst se pojavljuje u podrazumevanom položaju sa strane SmartArt grafike.

  • Ako Sakrivanje okna za tekst nakon premeštanja ili mu promenite veličinu, on se pojavljuje u podrazumevanu veličina i položaj sa strane SmartArt grafike kada prikažete ga ponovo.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×