Premeštanje fascikle "Pošta"

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada kreirate fascikli programa e-pošte, nova fascikla se umeće po abecednom redu u okviru nadređenu fasciklu. Ako želite da promenite redosled fascikli e-pošte, možete da prevlačenja i otpuštanja ih u prilagođenom redosledu. Ako želite da premestite e-pošte iz jedne fascikle u drugu, pročitajte članak Premeštanje ili kopiranje stavke u drugu fasciklu.

Premeštanje fascikle "Pošta"

Na listi fascikli kliknite i zadržite prst na ime fascikle, a zatim prevucite fasciklu na novu lokaciju. Možete da prevlačenja i otpuštanja fascikle unutar jedne poštansko sanduče ili Outlook datoteke sa podacima (. PST) ili između poštanski sandučići i Outlook datoteke sa podacima (. PST).

Poređaj po abecednom redu mojih fascikli

Ako preneli fascikle i sada želite da vratite ih abecednim redom, izaberite meni " fascikli ", a zatim u okviru Čišćenje, izaberite stavku Prikaži sve fascikle od A do Z.

Poređajte fascikle po abecednom redu tako što ćete izabrati stavku „Prikaži sve fascikle A do Z“.

Takođe pogledajte

Prebacivanje između Outlook fascikli

Kreiranje fascikle za pretragu

Korišćenje pravila za upravljanje e-pošte

Kreiranje pravila na osnovu pošiljaoca e-poruke

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×