Premeštanje datoteka iz usluge OneDrive u OneDrive for Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak opisuje kako da premestite datoteke skladištite u Microsoft OneDrive ili druge usluge za skladištenje zasnovano na oblaku datoteku da OneDrive for Business u usluzi Office 365.

Ako imate lokalni pristup OneDrive datoteka, možete da premestite datoteke u OneDrive for Business jednostavno tako što ćete ih otpremiti u Veb pregledaču. Međutim, zbog efikasnosti, preporučujemo da koristite OneDrive aplikacija za sinhronizaciju. Tabela ispod rezimira zadaci i razmatranja u vezi sa premeštanju datoteka u OneDrive for Business.

Sinhronizacija usluge OneDrive for Business sa računarom

Kada sinhronizujete datoteke sa aplikacija za sinhronizaciju, možete da premestite datoteke OneDrive kao i druge datoteke na računaru. Je lakše i brže, zato što niste zavisne na mreži. Obratite pažnju na sledeće važne detalje o korišćenju aplikacija za sinhronizaciju za ovaj zadatak:

Pratite dolenavedene korake da biste podesili povezivanje sinhronizacije sa OneDrive for Business. Ako ste već postavite ovo, možete da pređete na sledeći odeljak.

 1. Prijavite se u Office 365.

 2. Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDriveoblaka ili je dodirnite na Windows sistemskoj traci poslova na traci zadataka.

  OneDrive SyncClient sa ikonama plavog i belog oblaka

 3. Izaberite opcije Više > Postavke.

  Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

  (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli ikonu OneDrive. Ako se ikona ne pojavi na sistemskoj traci poslova, OneDrive možda nije pokrenut. Kliknite na dugme Start, u polju za pretragu otkucajte OneDrive i zatim kliknite na dugme OneDrive u rezultatima pretrage.)

 4. U okviru stavke Postavke izaberite stavku Nalog, a zatim stavku Dodaj nalog.

  OneDrive Dodavanje dijalogu naloga

 5. Kada se pokrene OneDrive podešavanja, unesite novi nalog, a zatim izaberite Prijavljivanje.

  Snimak prvog ekrana instaliranja usluge OneDrive

Premeštanje OneDrive datoteka u fascikli sinhronizovane OneDrive for Business

Da biste premestili OneDrive datoteka OneDrive for Business, prevucite ih iz sinhronizovane OneDrive fascikle u fascikli sinhronizovane OneDrive for Business .

Napomena: Pre nego što pređete datoteka iz OneDriveOneDrive for Business, možda ćete želeti da razmotrite korišćenje datoteka na zahtev. Više informacija potražite u članku Saznajte više o usluzi OneDrive datoteke na zahtev.

 1. U istraživaču datoteka otvorite fasciklu sinhronizovane OneDrive .

  Po podrazumevanim postavkama, u fascikli sinhronizovane OneDrive se nalazi u \OneDrive c:\users\korisničko ime. To bi trebalo da se pojaviti u okviru vaše omiljene lokacije.

  Snimak ekrana OneDrive for Business datoteka u istraživaču datoteka

 2. Prevucite datoteke koje želite da u fascikli sinhronizovane OneDrive for Business.

  Važno: Ako premeštate veliki broj datoteka, za najbolje rezultate izričito preporučujemo da premeštate datoteke u grupama od najviše 100 datoteka.

Kad ste premestili datoteke na sinhronizovane fascikle biblioteke, oni se automatski otpremiti OneDrive for Business u sistemu Office 365. Za informacije o razne ikone u vezi sa status na datoteke, pogledajte uputstva za uradite šta znače ikone OneDrive?

Napomene o premeštanju datoteka iz OneDrive u OneDrive for Business

Obratite pažnju na sledeće detalje o premeštanju datoteka iz OneDrive u OneDrive for Business:

 • Datoteka premestite iz OneDriveOneDrive for Business su u suštini prepoznata kao nove datoteke, a kao rezultat, ove datoteke ne zadržavaju metapodatke detalje kao što su izmenjeno i izmenio.

 • OneDrive for Business ograničava određene tipove datoteka. Za više informacija pogledajte tipove datoteka koje ne mogu dodati na listu ili biblioteku.

Deljenje datoteka u OneDrive for Business

Ako vam deljenih datoteka u OneDrive, ćete morati da delite ove datoteke u usluzi OneDrive for Business kada ih premeštate. Takođe, kada delite datoteke premeštate u OneDrive for Business, preporučujemo da izbrišete originalne datoteke iz OneDrive. Ovaj način ljudi nećete moći da se odnose na zastareli kopije datoteka koje bi ranije podelili sa njima.

Želim da biste premestili više od 300 000 stavke OneDrive for Business

Ako želite da premestite više od 300 000 stavke u OneDrive for Business, preporučujemo da na sledeći način:

 1. Premeštanje koliko stavki moguće pomoću aplikacija za sinhronizaciju kao što je opisano u ovom članku.

  Otpremite datoteke u grupama od najviše 100 stavki odjednom.

  Napomena: Stavke se sastoji od datoteka i fascikli.

 2. Kada pokrenete pristup na 300 000 oznaku, zaustavite sinhronizaciju sa programom OneDrive for Business aplikacije.

 3. Otpremite sve preostale datoteke OneDrive for Business u Veb pregledaču pomoću komande "Otpremi".

  Napomena: Ako ste zabrinuti prostora za skladištenje datoteka, možda ćete želeti da biste omogućili datoteke na zahtev. Više informacija potražite u članku Saznajte više o usluzi OneDrive datoteke na zahtev.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×