Premeštanje datoteka

Premeštanje datoteka sa usluge Drive u OneDrive

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pored premeštanja e-pošte iz G programskog dodatka u Outlook, vi i Vaši zaposleni možete da premestite i G Suite datoteke disk jedinice na Office 365.

  1. Prijavite se na gmail nalog, kliknite na ikonu Google aplikacije u gornjem desnom uglu, a zatim odaberite stavku disk jedinica.

  2. U pogonu, izaberite sve dokumente, kliknite desnim tasterom miša i odaberite stavku Preuzmi.

  3. Kada se datoteke kombinujete u. zip datoteku, odaberite stavku Sačuvaj kao na dnu ekrana i sačuvajte. zip datoteku na radnoj površini.

  4. Na Windows radnoj površini kliknite na ikonu OneDrive Cloud na sistemskoj traci (nalazi se u Windows traci sa zadacima) i odaberite stavku Postavke u meniju.

  5. U dijalogu Microsoft OneDrive odaberite stavku Dodaj nalog, a zatim se prijavite pomoću Office 365 e-adrese i lozinke.

  6. Slijedite korake u čarobnjaku za instalaciju, a zatim odaberite stavku Otvori moju OneDrive fasciklu.

  7. Sa radne površine otvorite. zip datoteku koju ste preuzeli ranije iz usluge Google Drive, izaberite sve datoteke i prevucite ih u OneDrive fasciklu.

    Datoteke će početi da se otpremaju i sinhronizuju sa uslugom OneDrive for Business, kao što je prikazano zelenim oznakama.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×