Premeštanje datoteka iz grupe u sopstveni OneDrive

Premeštanje datoteka iz grupe u sopstveni OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Windows Live Grupe više neće biti dostupne u usluzi OneDrive posle 16. oktobra 2015. Posle toga nijedna datoteka iz fascikle „Grupe“ takođe više neće biti dostupna.

Ako niste ni u jednoj Windows Live grupi, ne morate ništa da uradite. Da biste to proverili, prijavite se na lokaciji OneDrive.com i pogledajte u oknu za navigaciju:

Windows Live grupe u usluzi OneDrive

Ako vidite stavku Grupe, deo ste neke Windows Live grupi – pogledajte dolenavedene korake da biste zadržali sve datoteke koje imate u tim grupama.

Ako ne vidite stavku Grupe u oknu za navigaciju, niste ni u jednoj Windows Live grupi i ništa ne treba da uradite.

Da biste zadržali svoje datoteke grupe pomoću usluge OneDrive, preuzmite ih, a zatim ih premestite u sopstveni OneDrive.

  1. Prijavite se na lokaciji OneDrive.com.

  2. U levom oknu, u okviru grupeizaberite grupu koja sadrži datoteke koje želite da zadržite.

  3. Izaberite datoteke koje želite da zadržite.

  4. Izaberite stavku Preuzimanje. Ako imate datoteke u više fascikli, potrebno je da preuzmete datoteke iz fascikle zasebno.

    Napomena: Ako ste preuzeli više datoteka odjednom, kreira se zip datoteka koja sadrži datoteke. Da biste je otvorili i uklonili datoteke, otvorite istraživač datoteka, potražite .zip datoteku (na lokaciji na kojoj ste preuzimali datoteke), kliknite desnim tasterom miša na nju i izaberite stavku Izdvoj sve.

  5. U levom oknu OneDrive Veb lokacije, izaberite stavku datoteke da biste otvorili svoj OneDrive.

  6. Potražite fasciklu u koju želite da otpremite datoteke grupi ili kreirajte novu fasciklu.

  7. U istraživaču datoteka izaberite datoteke koje želite da dodate u svoj OneDrive, a zatim ih prevucite u pregledač i otpustite u fasciklu otvorenu na OneDrive veb lokaciji.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Posetite OneDrive centar pomoći.

Potražite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×