Premeštanje datoteka i fascikli između usluga OneDrive i SharePoint

Premeštanje datoteka i fascikli između usluga OneDrive i SharePoint

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada želite da delite datoteke sa različitim tim ljudi ili čak i dali drugim timovima vlasništvo, možete da premestite (ili kopirate) datoteke između OneDrive for Business i SharePoint Server 2019 lokacije. Možete da premesti (ili kopirate) datoteka i fascikli iz OneDriveSharePoint, iz SharePoint da OneDrive, u okviru SharePoint lokacije ili između lokacija. Čak možete da premestite datoteke iz neke druge osobe OneDrive u sopstveni OneDrive.

Savet: Takođe možete da premestite datoteke putem istraživača datoteka. Za više informacija (koristeći OneDrive da OneDrive for Business kao na primer), pogledajte premestite datoteke iz usluge OneDrive u OneDrive for Business.

Saznajte više o tome kada za čuvanje dokumenata u OneDrive for Business ili SharePoint ili Premeštanje ili kopiranje datoteke u okviru ili između lokacija.

 1. Izaberite stavke koje želite da premestite, a zatim izaberite Premeštanje.

  Snimak ekrana Premesti na komandu u usluzi OneDrive for Business

  Napomena: Ako ne vidite komandu Premeštanje , verovatno koristite klasični OneDrive for Business ili lokalno instance OneDrive for Business. Ako je tako, pratite korake SharePoint 2016 da premestite ili kopirate datoteke u okviru ili između lokacija.

 2. U okviru Odaberi odredište, izaberite lokaciju na koju želite da premestite. Lokacija se pojavljuju u okviru ime vaše organizacije, kao što je Contoso u ovom primeru.

  Snimak ekrana na izbor odredišta prilikom kopiranja datoteke iz usluge OneDrive for Business na SharePoint lokaciji.

  Videćete različite lokacije u zavisnosti od toga gde se nalazite. Na primer, ako ste na lokaciji SharePoint , videćete svoju trenutnu biblioteku, vaš OneDrivei drugih lokacija. Možda ćete morati da biste izabrali Pregledanje lokacije da biste videli na lokaciju koju želite.

  Napomena: Ako ne vidite bilo koje druge lokacije na listi kada premeštate stavke, vaša organizacija ne dozvoljava da idu preko lokacije. Ako ste administrator SharePoint ili globalnog administratora za vašu organizaciju, pogledajte članak Dozvoljavanje ili sprečavanje prilagođenu skriptu da biste saznali kako da omogućite sajtova premeštanje u centru administracije SharePoint .

 3. Izaberite lokaciju na kojoj želite da se stavke da biste otišli, a zatim izaberite Premesti ovde da biste pokrenuli premeštanje stavki.

  Snimak ekrana premeštanje datoteke iz usluge OneDrive for Business na SharePoint lokaciji

Napomene: 

 • Do 500 MB datoteka i fascikli možete da premestite odjednom.

 • Kada koristite Premeštanje dokumenata koji imaju istorija verzija, premešta se samo na najnoviju verziju. Da biste premestili starije verzije, morate da vratite u prethodno stanje i premeštanje svakog od njih. Dodatne informacije o kreiranju verzija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili One Drive for Business podršci sa PC ili Mac računara, otvorite centar aktivnosti, izaberite stavku Više > Pošalji povratne informacije > Ne sviđa mi se nešto.

One Drive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×