Premeštanje Access Veb aplikacije iz Office 365 ili SharePoint Online u sistemu SharePoint Server na lokaciji

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno    Microsoft više ne preporučuje kreiranje i korišćenje Access Veb aplikacija u sistemu SharePoint. Kao alternativu, razmislite o korišćenju Microsoft PowerApps da izgradi poslovna rešenja bez kodova za veb i mobilne uređaje.

Ovaj članak objašnjava kako da premestite Access Veb aplikacije trenutno hostuje na Office 365 ili SharePoint Online sa SharePoint serverom na lokaciji. Ovu proceduru možete da izvršite samo ako su svi tačni, na sledeći način:

  • Na lokaciji SharePoint serveru koristi SharePoint Server 2016.

  • Vaša verzija sistema SQL Server za SharePoint Server na lokaciji predstavlja SQL Server 2016.

Premeštanje Access web app je na lokaciji SharePoint Server

  1. Prvi korak u Access web app je za kreiranje paketa Access aplikacije koja sadrži sve potrebne strukturu i podatke. Za detaljne korake u članku Kreiranje paketa Access aplikacije .

    Napomena: Maksimalna veličina za paket aplikacije je 100 MB. Proces pakovanja komprimuje podatke tako da verovatno možete da sačuvate veće baze podataka kao paket aplikacije.

  2. Sledeći korak u Access web app je da otpremite paket Access aplikacije na lokaciju na SharePoint serveru. Pogledajte članak otpremanje Access aplikacije na lokaciju za detaljne korake.

Ako želite da otpremite paket Access aplikacije u katalog aplikacija u sistemu SharePoint Server, pogledajte članak Rasporedi Access aplikacije u katalog aplikacija ili SharePoint prodavnicu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×