Preimenovanje grupe podataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imena grupa podataka u aplikacije za Office obično povezani sa radnim listom podatke koji se koristi za grafikon, a promene koje izvršite u podataka se automatski prikazuju na grafikonu. Ako želite da preimenujete postojeće grupa podataka ili promenite vrednosti bez promene podataka na radnom listu, uradite sledeće:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na grafikon sa serije podataka koje želite da preimenujete i izaberite stavku Izaberi podatke.

 2. U dijalogu Izbor izvora podataka , u okviru Stavke legende (grupe), izaberite grupu podataka i kliknite na dugme Uredi.

  Dijalog „Izbor izvora podataka“

 3. U polju ime grupe , otkucajte ime koje želite da koristite.

  Dijalog „Uređivanje grupe“

  Otkucate ime se pojavljuje u legendu grafikona, ali neće biti dodato na radni list.

 4. Da biste promenili opseg podataka za grupu podataka, u okviru grupe vrednosti otkucajte opseg podataka za grupu podataka ili unesite željene vrednosti.

  Vrednosti otkucate će se pojaviti u grafikonu, ali neće biti dodato na radni list.

  Napomena: U xy grafikon ima okvira Grupe X i Y grupe vrednosti i grafikon sa mehurićima je X vrednosti grupe, grupe Y vrednostii veličine mehurića za grupu u polju za. Možete da promenite opseg podataka za svaku od te vrednosti.

Takođe pogledajte

Promena grupa podataka u grafikonu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×