Pregledajte skladištenje podataka i usaglašenost u Microsoft To-Do

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Shvatamo potrebu za skladištenje obezbeđivanju podataka i usaglašenost. Možete da pronađete detalje o skladištenje podataka i ukupnog usaglašenost od Microsoft To-Do .

Pošto Microsoft To-Do koristi Exchange Online za skladištenje podataka i sinhronizaciju, klijenti njegova pouzdanost, bezbednost i usaglašenost dolaze da očekujete Exchange. Kada koristite Microsoft To-Do , obavezama su uskladišteni kao zadaci u poštanskom sandučetu Exchange Online, koji takođe hostuje podatke iz druge Exchange module kao što su poruke, događaje, kontakte i/ili beleške.

Exchange Online ima hiljade serveri širom sveta i često su raspoređeni da biste se uverili da korisnici iskustvo ne samo najbolje performanse, ali takođe poverenja da nije njegove napuštanja oblast. Exchange takođe vodi pravne zahteve u obzir kada usmeravanje saobraćaja. Evropska podataka, na primer, da ne napusti EU region podrazumevano biste mogli da budu usaglašene sa standardima kao što su EU modela rečenice. Da biste saznali više o kojima se nalazi na Office 365 podacima, posetite na mapa centra podataka.

Podataka je šifrovana na ostale na Exchange servera i u pokretu i iz rokovnika aplikaciju na vaš
pregledač ili uređaj. U zavisnosti od konfiguracije, vaš uređaj samu možda imate dodatne šifrovanje lokalno ili mogućnosti daljinskog brisanja da ovo.

Prenos podataka, obrada i prostor za skladištenje se dešava u sistemu Exchange Online. Kao takvog, klijent
unos sadržaja i drugih podataka u Microsoft To-Do može se smatrati kao slične unos podataka tako što ćete klijentima u aplikacije kao što je Outlook koji takođe koristi Exchange kao njegove potporna.

Pošto Microsoft To-Do Veb aplikacije koje se nalaze na https://to-do.microsoft.com se smatra usluge iz perspektive usaglašenost, to je razvila prema industrijske standarde za usaglašenost i samim tim prošla revizije, kao što su SPC 2 (usluga Organizacija kontrole) otkucajte 1 nadzora.

Iako Microsoft To-Do nije izričito navedeno u Online usluge uslove ili HIPAA Business povežete ugovora složili između Microsoft i Office 365 klijente, ove dodavanja su u toku. U međuvremenu, važno je da imate na umu da osnovne usluge (Exchange Online) su predstavljeni u oba dokumenta i da je jedini potporna za Microsoft To-Do.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×