Pregledajte i vratili pretvorite u dodeljene pomoću petlje povratnih informacija

Pregledajte i vratili pretvorite u dodeljene pomoću petlje povratnih informacija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Svaki edukator ima sopstvenu pristup za davanje povratnih informacija. Pošto znamo angažovanje i učenje često se javljaju kroz iterativno procesom izrade, unosite povratne informacije i prosleđivanje revizije, uslugu Microsoft timovima dodeljene se zasniva na kako pravi učionicama funkcija. Uključi, pregledajte i povratnu adresu proces učenja scenariji poput ovih:

 • Opozivanje red u Učenik odluči da poboljšate zadatak nakon što je osoba uključila pre datuma dospeća.

 • Vratite i ponovo prijave A nastavnika daje studentski rad pre nego što krajnji rok i zahteve za sabiranje ili revizija dozvoljavanja studenta da biste uključili dodele ponovo.

 • Kasnije uključite programski dodaci dozvoljeno Vratite se poslu i dozvoli studentima da biste uključili u dodavanja ili revizije nakon što je prošao krajnji rok.

 • Polja za potvrdu Vratite se poslu i procenite ocene na osnovu kotrljanje umesto sve odjednom.

 • Analiza kontrolne table Praćenje studentskih angažovanje sa zadatak kao brojač ispravke sa koliko studentima prikazati detalje za zadatak ili uključiti u svoj rad.

Redigovanje i vraćanje zadatke

 1. Pomerite se do opšte postavke kanala u okviru željenog učionicom, a zatim izaberite dodeljene. 

  Savet: pretrage za bilo koji zadatak po ključnoj reči u trake za pretragu.

 2. Idite na zadatak koji želite da pregledate i izaberite je. Zatim izaberite stavku Pregled.

  Izaberite stavku redigovanje

 3. Prikaz detalja o napretku student:

  Lista studentima da pregledate.

Analiza kontrolne table

Prikazuje brojač koliko učenika u svom razredu su prikazane i uključiti u dodelom sada. Uključuje broj dodeljivanja vam je preostala da pregledate.

Na kontrolnoj tabli analitike prikazuje brojač dužine koliko studenti su prikazali rad, pretvorili u, a kako mnoge zadatke vam je preostala da pregledate.

Ime

Ime svakog studenta ima u polju za potvrdu pored njega da biste izabrali pojedinačne studentima da biste se vratili posla. U polju za potvrdu na samom vrhu odabira imena svakog učenika. Kliknite na strelicu da biste sortirali studenata u rastućem ili opadajućem redosledu po abecednom redu.

Studentski rad.

Svi dokumenti koje ste naveli da se uključiti u su priložene ovde. Izaberite Studentovom status da biste prikazali svoj rad u režimu celog ekrana.

Ako Studentove rad kasni i je istekao krajnji rok, videćete obaveštenje kasnije . Studente koji su ne rad će prikazati kao neće se uključiti u. Videćete vratio ako ste se već vratili zadatak tog studenta.

5. Izaberite polje u okviru povratne informacije da biste dodali komentare za studenta.

Dodajte povratne informacije ili rezultate.

6. Dodavanje tačaka ako odredili tačke za ovaj zadatak. Na primer: 3.7/4.0 ili 88/100.

7. Izaberite gornju polja za potvrdu da se vratite poslu svi studenti a potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored imena učenika.

8. izaberite stavku Vrati. Studenti koju ste izabrali će primiti obaveštenje koje im zadatak je vraćena.

Ažuriranje povratne informacije i vratili se ponovo

Kada zahtevane studente prosledite izmenjeni zadatak nakon što ste ga vraćate, razmotrimo zadatak tako što ćete otvoriti i izabrati stavku Pregled. Videćete ažurirani datum i vreme oznake u Studentove reda. Ponovite korake iznad da biste ažurirali povratne informacije i vratili zadatak ponovo.

Ako biste želeli da biste nastavili da prihvata red programski dodaci nakon ima prošao krajnji rok, Preokreni na kasnije u red dozvoljeno preklopnik na da. Preokreni nazad na bez kad više ne budete primali red programski dodaci za ovaj zadatak.


Uključivanje kasnije uključite programski dodaci.

Saveti: 

 • Da biste pregledali zadatke u režimu celog ekrana, izaberite stavku Studentovom status da biste otvorili svoj rad. Koristite strelice da biste se kretali studenta studenta. Povratne informacije i i tačke unesete će automatski biti sačuvane. Dok ste u režimu celog ekrana, otvorite i prikazivanje dokumenata studenti su pretvorili u korišćenju programa OneNote Online, Word Online, PowerPoint Online ili Excel Online.

 • Izaberite dokument da biste uredili u režimu celog ekrana.

Prijava i Redigujte rad kao student

Da biste uključili u zadatak, izaberite njenu karticu zadatak. U zavisnosti od statusa zadatka, koji može biti uključivanje rad poslednje, vreme ili prosleđivanje korigovati rad nakon što ga je vratio.

 1. Pomerite se do Opšte postavke kanala u okviru željenog učionicom, a zatim izaberite dodeljene. Takođe možete da koristite traku za pretraživanje da biste potražili zadatak po ključnoj reči.

 2. Zadatke će prikazati kao kartice organizovane po datumu mogu da budu dovršeni. Izaberite bilo koju karticu zadatak da biste ga otvorili i prikaz detalja za zadatak. 

  Savet: izaberite ikonu za proširivanje (dijagonalno, dvostruko strane strelica) da biste radili u režimu celog ekrana.

 3. Ako vaš nastavnika navedeno da uključite u dokument ili imate druge datoteke da biste priložili ovaj zadatak, izaberite stavku + Dodaj i otpremite datoteku. Nije moguće za rad na Office datotekama direktno sa ekrana, nema potrebe da napustite aplikaciju.

 4. Ako ste se dodele po prvi put pre datuma dospeća, izaberite Prijava. Videćete datum i vreme oznake zapisivanje na red inča

  Da biste otvorili zadatak i prikaz više detalja, izaberite karticu za zadatak.

Ovo su druge opcije za uključivanje u rad:

Opozivanje red u

Preuzimanje zadatak već možete uključiti u da biste promenili pre datuma dospeća.

Uključivanje ponovo

Pretvorite u radu kada unesete promene da biste zadatak koji ste već uključila inča na primer: vaše nastavnika ima vraćena vama i od vas bude zatraženo da promene ili ste odlučili da korigujete rad pre datuma dospeća.

Uključivanje kasni

Pretvorite u radu kada prođe krajnji rok za zadatak. To znači da je vaša nastavnika prihvata kasni red programski dodaci. Možda pretvara dodele po prvi put ili prosleđivanje reviziju nakon što ga je vratio.

Neće se uključiti u

Vaš nastavnik više ne prihvata red programski dodaci za zadatak i nećete moći da biste uključili u poslu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×