Pregled skladišta podataka i usaglašenosti u aplikaciji Microsoft To-Do

Razumemo potrebu za bezbednim skladištem i usaglašenošću. Ovde možete da pronađete detalje o skladištu podataka i opštoj usaglašenosti aplikacije Microsoft zaduženja.

Zbog toga što Microsoft zaduženja koristi Exchange Online za skladištenje i sinhronizovanje podataka, klijenti imaju koristi od pouzdanosti, bezbednosti i usaglašenosti na koje su navikli u sistemu Exchange. Kada koristite Microsoft zaduženja, obaveze se skladište kao zadaci u Exchange Online poštanskom sandučetu, koje hostuje i podatke iz drugih Exchange modula kao što su pošta, događaji, kontakti i/ili beleške.

Exchange Online ima hiljade servera širom sveta i oni su široko distribuirani kako bi se obezbedilo da korisnici imaju ne samo najbolje performanse, nego i da budu sigurni da njihovi podaci ne napuštaju region u kojem se nalaze. Exchange prilikom usmeravanja saobraćaja uzima u obzir i pravne zahteve. Na primer, podaci iz Evrope podrazumevano ne napuštaju region EU zbog usaglašavanja sa standardima kao što su klauzule po modelu EU. Da biste saznali više o tome gde se nalaze vaši Office 365 podaci, posetite mapu centara podataka.

Podaci su šifrovani dok se čuvaju na Exchange serverima, kao i dok se prenose u aplikaciju To-Do i iz nje u
pregledaču ili na uređaju. U zavisnosti od konfiguracije i sam uređaj može da ima mogućnosti dodatnog lokalnog šifrovanja ili daljinskog brisanja kako bi doprineo tome.

Kompletan prenos, obrada i skladištenje podataka odvija se u usluzi Exchange Online. Kao takvi, sadržaj
i drugi podaci klijenata koji se unesu u Microsoft zaduženja mogu se smatrati bezbednim kao i slični podaci koje klijenti unose u aplikacije kao što je Outlook, koji takođe koristi Exchange kao potporu.

Zbog toga što se veb aplikacija Microsoft zaduženja koja se hostuje na sajtu https://to-do.microsoft.com smatra uslugom u pogledu usaglašenosti, razvijena je u skladu sa industrijskim standardima za usaglašenost i stoga je prošla kontrole, na primer SOC 2 (Service Organization Controls) nadzor tipa 1.

Iako se Microsoft zaduženja ne pominje izričito u uslovima korišćenja za usluge na mreži ili HIPAA ugovorima o poslovnim saradnicima sklopljenim između korporacije Microsoft i klijenata usluge Office 365, ti dodaci su u toku. U međuvremenu, važno je da imate na umu da je osnovna usluga (Exchange Online) navedena u oba dokumenta i predstavlja jedinu potporu za Microsoft zaduženja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×