Pregled proizvoda Microsoft Office Access 2007

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sa Microsoft Office Fluent korisničkog interfejsa i interaktivne dizajn mogućnosti koje ne zahtevaju Microsoft Office Access 2007 baza podataka znanje vam pomaže da pratite i report informacije sa lakoćom. Prvi koraci brzo uz izgrađene aplikacije koje možete da izmenite ili da se prilagodi promeni poslovne potrebe. Prikupljanje informacija pomoću obrazaca u e-pošte ili uvoz podataka iz spoljnih aplikacije. Kreiranje i uređivanje detaljnih izveštaja da prikaz sortirana filtrira i grupisanih informacija na način koji vam pomaže da ima više smisla podatke za obavešteni donošenje odluka. Deljenje informacija premeštanjem Office Access 2007 datoteke u Windows SharePoint Services Veb lokacije, gde možete kontrolisati istoriju, spasi izbrisane informacije, postavljanje dozvola za pristup podacima i napravite rezervnu kopiju informacija u redovnim intervalima.

Welcome

Office Access 2007 obezbeđuje biblioteke rešenja izgrađene baze podataka da biste počeli.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Brzi početak praćenja informacija

Kreiranje i prilagođavanje smislene izveštaja

Praćene informacije deliti sa drugima

Upravljanje i nadgledanje osetljive informacije

Brzi početak praćenja informacija

Počnite da radite direktno sa rezultat funkcije Office Access 2007:

 • Izgrađene rešenja    Novi ekrana prvi koraci uključuje razne rešenja izgrađene baze podataka. Koristite ove aplikacije iz polje da biste pratili kontakata, događaja, problema, resursi, zadatke i još mnogo toga – ili ih tretira kao što su predlošci i poboljšavanje i suzite ih da biste prilagodili vrste informacija koje želite da pratite ili na način kojim želite da pratite. Dok druge aplikacije predloške postaju dostupne na lokaciji Microsoft Office Online, oni će rasporedu na ekranu prvi koraci.

 • Korisnički interfejs Office Fluent    Office Access 2007 je ažurirana sa novi izgled koji ga čini lakšim za kreiranje, menjanje i rad sa aplikacije (Access baza podataka rešenja) za praćenje. Office Fluent korisničkog interfejsa (UI) je optimizovani za efikasnost i mogućnost otkrivanja i prilagođene kontekstu. Iz gotovo 1000 dostupnih komandi Fluent korisnički Interfejs prikazuje samo oni koji su važne za zadatak izvršavate u datom trenutku. Pored toga, na karticama windows prikaz i novi statusnu traku, trake za pomeranje i naslovne trake dajte aplikacije izgrađeno na Office Access 2007 moderan izgled.

 • Poboljšane navigacije    Novo okno za navigaciju obezbeđuje prikaz tabele, obrasce, upite i izveštaje. Čak možete kreirati prilagođene grupe da biste organizovali i videli sve obrazaca i izveštaja u vezi sa jednu tabelu.

 • Brzo kreiranje tabela    Office Access 2007 olakšava rad direktno u listu sa podacima za kreiranje i prilagođavanje tabele. Unesite informacije u ćeliju podataka – baš kao i u programu Microsoft Office Excel. Kada unesete novu vrednost, Office Access 2007 automatski dodaje novo polje i otkriva tip podataka (na primer, datum, broj ili tekst). Možete da nalepite da Excel tabele u novi list sa podacima, a Office Access 2007 će napraviti sva polja i automatski prepoznati tipove podataka.

 • Uvoz kontakata zapise iz Microsoft Office Outlook 2007    Office Access 2007 olakšava razmenu pojedinačnom zapisu kontakt programa Access sa sistemom Office Outlook 2007. Možete da uvezete u Outlook kontaktima zapis u Office Access 2007; možete da izvezete zapis kontakata iz programa Office Access 2007 i da ga sačuvate kao kontakta u programu Office Outlook 2007.

Outlook contacts list

Office Access 2007 pruža redizajniranog korisnički interfejs Office Fluent i zatvori integracija sa Outlook kontakata.

 • Filtriranje i sortiranje podataka    Office Access 2007 vam olakšava da filtrirate podatke, čime jasnoću na poslu pitanja. Filter za različite opcije su dostupne za tekst, brojevi i tipovi podataka datum. Na primer, nove opcije filtriranja olakšavaju filtriranje datuma kolone za sve zapise u danas, juče, prošle sedmice, sledeći mesec, budućnost, pored, i tako dalje. Filtriranje iskustvo je dosledan između programa Office Excel 2007 i Office Access 2007 tako da ne morate da biste saznali novi način da pronađete informacije koje su im potrebne.

Access

Office Access 2007 ima olakšano za filtriranje podataka, čime jasnoću na poslu pitanja.

 • Rad sa celo polja    Office Access 2007 podržava složenim tipovima podataka, tako da možete da kreirate kolone koje prihvati više od jedne vrednosti u ćeliji. Na primer, ako dodelite zadatak većem broju osoba, možete da uključite oba imena u ćeliji. Windows SharePoint Services tehnologiju je kompatibilan sa ovim složenim tipovima podataka kako biste obezbedili podatke simetrije između lokalne i zasnovane na vebu podataka skladišti.

 • Prilaganje dokumenata i datoteka u bazu podataka    Aplikacija može da sadrži informacije koje su zanimljiviji i korisniji nego ikada pre. Možete da priložite više datoteka – kao što su slike, dokumente ili unakrsnih tabela – pojedinačnih zapisa u okviru podataka skladište za lako referencu. Ako datoteka nije komprimovana formatu, Office Access 2007 automatski komprimuje za vas, čuvanja prostor na čvrstom disku.

 • Interaktivna obrazaca dizajna    Office Access 2007 funkcijama u interfejsu uređenom (WYSIWYG) obrazaca dizajna. Možete da dizajnirate i izmenite raspored obrasca u realnom vremenu na ekranu – i pregledali obrazac i kako možete da napravite. Uz WYSIWYG dizajn interfejs, možete da napravite obrasce veoma brzo više vremena na poslu i manje vremena na dizajn i oblikovanje probleme.

 • Obogaćeni tekst    Podebljani tekst? Kurziv? nema problema. Office Access 2007 pruža podršku obogaćenog teksta za podatke koji su uskladišteni u tabelama.

Editing forms in Office Access 2007

Uređivanje obrazaca u programu Office Access 2007 u režimu za dizajniranje interaktivne je tačno WYSIWIG iskustva.

Vrh stranice

Kreiranje i prilagođavanje smislene izveštaja

Koristite Office Access 2007 da biste smisao složenosti konsolidovanjem informacija u smislene izveštaji koje olakšavaju obavešteni donošenje odluka.

 • Interaktivni izveštaj dizajn režima uređivanja    Sa novu funkcionalnost u programu Office Access 2007, možete da vidite kako podataka će se pojaviti u izveštaju dok ga kreirate. Koristite novu WYSIWYG interfejs, možete da upravljate raspored izveštaja direktno prilikom pregledanja podataka u dizajner izveštaja, tako da ne morate da pokrenete izveštaj da biste videli kako izgleda na stranici. Ovo olakšava kreiranje izveštaja odlično izgledaju i štedi vreme.

 • Interaktivna prijava Potraži    Novi izveštaj Potraži režim povećava korisnik izveštaje pristupačnost. Koristite kombinaciju tastera CTRL + F da biste pronašli zapise, kopirajte podatke u druge aplikacije i dobijanje detaljne zapisa da biste uredili podatke. Uz novi filtriranja funkcionalnost, možete da dobijete jasniju informacija na osnovu odluke koje će.

 • Informacije o grupi u izveštajima    Poboljšane okno za grupisanje pruža Obriši prikaz grupisanja podataka tako da možete da pregledate promene dok primenjujete ih izveštaja. Lako možete da dodate ukupne vrednosti, međuvrednosti, prebrojava i ostale elemente koji vam pomažu da analizirate podatke. Takođe možete da grupišete informacije u jedan ili više nivoa i dodajte međuvrednosti.

Editing reports in Office Access 2007

Uređivanje izveštaje u programu Office Access 2007 nudi lako grupisanja i uređuje sa režimu interaktivne dizajna.

Vrh stranice

Praćene informacije deliti sa drugima

Office Access 2007 omogućava vam da lako prikupljanje informacija i učinite je dostupnom drugima sa više bezbednosti i fleksibilnost.

 • Prikupljanje podataka pomoću programa Office Outlook 2007    Office Access 2007 pojednostavljuje proces prikupljanje informacija sa drugim osobama. On pravi kolekcije obrazac sa podacima automatski u programu Microsoft Office InfoPath 2007 ili HTML u telu e-poruke. Taj obrazac možete da pošaljete primalaca, koristite adrese e-pošte iz Outlook kontakata ili iz programa Access samu. Office Outlook 2007 procesa dolazne obrasce i čuva podatke u skladištu podataka Office Access 2007 – efikasno ažuriranja podataka u aplikaciji za praćenje odmah, bez prekucavanja.

Collect information with InfoPath

Prikupljanje informacija iz drugih obrazaca e-pošte pomoću programa InfoPath (ili HTML) generiše Office Access 2007.

 • Veb saradnja uz Windows SharePoint Services    Veb lokacije na osnovu Windows SharePoint Services obezbeđuje mesto gde vaš tim možete da komunicirate, delite dokumente i zajednički rad na projektu. Office Access 2007, možete da objavite Access datoteka u biblioteke ili premestite aplikacije za Windows SharePoint Services, premeštanje podataka i izložene baze podataka na serveru da bi vaš tim da vršite interakciju sa ga lako kroz pregledača. Obrasci i izveštaji mogu prikazati, ažurirati, ili izbrisati direktno na lokaciji Windows SharePoint Services prema postavke osnivanja dozvola.

 • Praćenje Windows SharePoint Services liste pomoću programa Office Access 2007    Za bogatije iskustvo, možete da pratite informacije na Windows SharePoint Services liste pomoću Office Access 2007 klijenta na vašem računaru.

 • Rad van mreže sa Windows SharePoint Services listama    Koristite Office Access 2007, možete da radite sa Windows SharePoint Services van mreže. Ako putujete, na primer, možete da održite lokalnu kopiju SharePoint liste na prenosnom računaru, gde možete da uređujete i izvrši upit liste kao da je sve ostale tabele u programu Office Access 2007. Obrasce i izveštaje koji koriste SharePoint listu su u potpunosti interaktivni – i Office Access 2007 možete kasnije da sinhronizujete lokalne liste sa liste na mreži kada donesete prenosnom računaru nazad na mreži.

 • Integracija sa sistemom Windows SharePoint Services toka posla    Office Access 2007 autori možete da koristite logikom poslovnih kreirane pomoću toka posla podrške u operativnom sistemu Windows SharePoint Services za izradu saradnju radne grupe aplikacija. Korišćenje toka posla da biste automatski dodeljuje zadatke drugim korisnicima, izveštaj o statusu projekta i obezbede da se dovrše zadaci na vreme. Svi zadaci Windows SharePoint Services mogu da prikažu unutar Office Access 2007 ili Office Outlook 2007 u zavisnosti od posla stil.

 • Obaveštenja putem e-pošte i RSS- a    Korisnici mogu da se pretplatite na obaveštenja e-poštom kada se zapisi dodaju, izbrisane ili promenjene. Pored toga, korisnici pretplate Really Simple Syndication (RSS) možete da se pretplatite na listu feedove u programu Office Outlook 2007.

 • Mobilni povezivanja    Windows SharePoint Services listama takođe se može pristupiti putem mobilnih telefona, tako da udaljenim korisnicima da ostanete u toku za menjanje poslovne informacije.

 • Podrška za PDF i XPS    Pomoću programa Office Access 2007, možete da sačuvate izveštaj kao datoteku Portable Document Format (PDF) ili u formatu XML Paper Specification (XPS) za štampanje, objavljivanje i distribuciju e-poštom. Ako sačuvate izveštaj kao PDF ili XPS datoteku, koje uhvatite izveštaj informacije u obrascu lako Distribuirano zadržava sve vaše oblikovanja karakteristike još uvek ne zahteva drugima da imaju Office Access 2007 da biste odštampali ili pregledali izveštaj.

Možete da sačuvate kao PDF ili XPS datoteke iz programa sistema Microsoft Office 2007 tek pošto instalirate programski dodatak. Više informacija potražite u članku Štampanje, delite, i zaštitili datoteke u PDF i XPS formatima datoteka.

Issue Tracking

Premeštanje Office Access 2007 aplikacije u operativnom sistemu Windows SharePoint Services omogućava pristup informacijama u pregledaču.

Vrh stranice

Upravljanje i nadgledanje osetljive informacije

Office Access 2007 olakšava ne zadovoljava vaše potrebe za upravljanje informacijama sa prozirnošću poboljšane podataka u kojima se može upravljati okruženju.

 • Poboljšane bezbednosti    Da biste Office Access 2007, čak i bezbedniji i dosledniji sa drugim programima sistema Microsoft Office 2007, Office Access 2007 uključuje poboljšane, kao i nove bezbednosne funkcije. Objedinjeno odluke o pouzdanosti su integrisane sa Office centar za pouzdanost. Pouzdane lokacije olakšavaju verujete sve baze podataka u poboljšanom bezbednošću fasciklama. Nasuprot tome, možete da učitate Access aplikaciju sa kôd ili makroe onemogućena da obezbedite bezbedno iskustva.

Issues List

Nova funkcionalnost u programu Office Access 2007 omogućava vam da prati zapise i pogledajte koji je kreiran, uređivati i izbrisane zapise.

 • Nadzor podataka    Bez potrebe da podrška, možete lako da migrirate podataka iz datoteke sa lokalnom bazom podataka na serveru sa sistemom Windows SharePoint Services – što vašoj organizaciji stručnjake, mogu pomoći u obezbeđivanju i napravite rezervnu kopiju prema smernica u vašoj organizaciji.

 • Istorija revizija    Nova funkcionalnost omogućava vam da prati zapise i pogledajte koji je kreiran, uređivati i izbrisane zapise. Možete da prikažete vreme izmena informacije i vratite uređivanja podataka ako je potrebno.

 • Postavku dozvole    Koristite Windows SharePoint Services, možete da upravljate korisnike koji imaju pristup vašim podacima i dodelite ograničene dozvole za čitanje ili puna prava uređivanja.

 • Korpa za otpatke    Možete oporaviti podataka greškom izbrisali pomoću funkcije "Korpa za otpatke" u operativnom sistemu Windows SharePoint Services.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×