Pregled podataka o korišćenju pretraga

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako želite da pokrenete izveštaje o upotrebi, potrebno je da konfigurišete te izveštaje na stranici „Izveštaji o upotrebi smernica za upravljanje informacijama“. Da biste omogućili i konfigurisali izveštaje o upotrebi smernica:

  1. Na traci za brzo pokretanje kliknite na dugme Nadgledanje.

  2. Na stranici „Nadgledanje“, u okviru Izveštavanje izaberite stavku Pregled izveštaja o upotrebi smernica za upravljanje informacijama.

  3. Ako Veb aplikacija koju želite da konfigurišete nije prikazana, na stranici „Izveštaji o upotrebi smernica za upravljanje informacijama“, u odeljku Veb aplikacija razvijte meni Veb aplikacija i izaberite stavku Promeni Veb aplikaciju. U dijalogu Izbor Veb aplikacije izaberite Veb aplikaciju koju želite da konfigurišete.

  4. Ako želite da SharePoint kreira izveštaje o upotrebi smernica, na stranici „Izveštaji o upotrebi smernica za upravljanje informacijama“, u odeljku Zakazivanje periodičnih izveštaja kliknite na dugme Omogući periodične izveštaje o upotrebi smernica, a zatim konfigurišite dnevni, sedmični ili mesečni raspored generisanja izveštaja.

    Kliknite na dugme Kreiraj izveštaje odmah da biste odmah kreirali izveštaje.

  5. U odeljku Lokacija datoteke izveštaja, u polju Lokacija datoteke izveštaja otkucajte URL adresu na kojoj se izveštaji čuvaju. Možete da kliknete na dugme Proveri URL adresu da biste proverili da li ste ispravno otkucali lokaciju.

  6. U odeljku Predložak izveštaja izaberite stavku Koristi podrazumevani predložak izveštaja da biste koristili podrazumevani predložak izveštaja. Da biste koristili prilagođeni predložak izveštaja, izaberite stavku Koristi prilagođeni predložak izveštaja, a zatim u polju URL adresa prilagođenog predloška otkucajte putanju i ime datoteke prilagođenog predloška izveštaja koji želite da koristite. Kliknite na dugme Proveri URL adresu da biste proverili da li ste ispravno otkucali putanju.

  7. Možete kliknuti na dugme Testiraj predložak da biste proverili da li je prilagođeni predložak izveštaja važeći.

  8. Kliknite na dugme U redu.

Najažurniji i najsveobuhvatniji sadržaj u vezi sa ovim proizvodom potražite na lokaciji http://technet.microsoft.com.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×