Pregled: korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju sa timom

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Funkcija poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online je koji se ukinut u martu 2017. Ova funkcija će biti uklonjen u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint Online organizacije neće imati pristup funkciju poštansko sanduče lokacije. Postojeće SharePoint Online organizacijama više ne možete da kreirate nove Poštanske sandučiće lokacije. Poštansko sanduče bilo koje lokacije koji je podešavanje i raspoređen mart 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Će pružamo proces će vam pomoći da prelaz na postojećim lokacijama poštansko sanduče lokacije u Office 365 grupu u septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštansko sanduče lokacije u sistemu SharePoint Online, trebalo bi da razmotrite promena na Office 365 grupama umesto toga da podrži scenarija za saradnju na e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštansko sanduče lokacije će ostati podržane, ali je ukinut u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvodima. Klijenti preporučuje se da biste istražili deljenih poštanskih sandučića alternativu poštanskim sandučićima na lokaciji.

Poštansko sanduče na veb lokaciji je centralni nalog za deljenje e-pošte i dokumenata kojem se pristupa sa SharePoint lokacije. Vaš tim može odabrati da koristi poštansko sanduče na veb lokaciji za prikupljanje relevantnih razgovora putem e-pošte na nivou tima ili saradnju pri pisanju važne e-poruke. Vašem timu takođe može biti korisno da bezbedno deli važna dokumenta pomoću poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Kada podesite poštansko sanduče na lokaciji za lokaciju, kreira novi nalog e-pošte koja koristi ime lokacije. Na primer, recimo da imate na lokaciji tima koja koristi ovu URL adresu: http://contosobistro.sharepoint.com/HRTeamSite. E-adresu za to poštansko sanduče lokacije će biti HRTeamSite@contosobistro.sharepoint.com. Da biste saznali više, pogledajte članak Dodavanje poštanskog sandučeta na lokaciji da biste zadržali e-pošte u kontekstu.

Sakupljanje razgovora u okviru e-pošte na nivou tima

Mnogi timovi imaju razgovora pomoću e-poruka redovno. Neke od te razgovore dovesti do informacije koje mogu biti korisne reference u budućnosti. Umesto da izgubite te informacije u sopstveno prijemno poštansko sanduče, možete da prosledite najkorisnije e-pošte na niti u poštansko sanduče lokacije. Svako ko ima dozvole za doprinos lokaciji je možete da otvorite poštansko sanduče na lokaciji i prikazali tu poruku. Ovo obezbeđuje zapis e-pošte u poštanskom sandučetu na lokaciji, tako da članovi tima mogu da pronađem informacije koje su im potrebne kasnije.

Još jedna pogodnost za prikupljanje razgovore ove nivou tima e-pošte je da jednostavno CC e-adresu poštanskog sandučeta lokacije prilikom slanja e-poruke u tim. Čak možete da uključite e-adresu poštanskog sandučeta lokacije u grupu kontakata ili listu distribucije, tako da on se automatski svaki put kada šaljete poštu sa timom.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Želite da saznate više?    Pogledajte Koristite poštansko sanduče na veb lokaciji za koordinisanje e-pošte tima.

Deljenje dokumenata sa drugima

Svaki tim ima dokumente neke vrste koje treba da budu skladišteni negde i obično treba da se deliti sa drugima. Ako skladištite dokumente svog tima na SharePoint lokaciji, možete da koristite aplikaciju poštanskog sandučeta lokacije za deljenje dokumenata sa onima koji imaju pristup lokaciji.

Važno:  Kada korisnici prikažu poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook, videće listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata lokacije. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Želite da saznate više?    Pogledajte Koristite poštansko sanduče na veb lokaciji za saradnju na dokumentima.

Takođe pogledajte

Korišćenje poštanskog sandučeta lokacije za organizovanje e-pošte za tim ili projekat

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×