Upravljanje

Prikaz izveštaja o korišćenju

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Saznajte kako zaposleni koriste Office 365 usluge kao što su e-pošta ili OneDrive i preduzmite radnju.

U centru administracijemožete da vidite sve dostupne izveštaje.

  1. Idite na izveštaje> upotrebu. Pronađite detalje za bilo koji izveštaj tako što ćete izabrati jedan. Izveštaj aktivni korisnici pokazuje koje usluge najčešće koriste osobe iz vašeg preduzeća.

  2. Kao primer, hajde da pogledamo u OneDrive izveštaj. Ovde možemo da vidimo koliko ljudi ima nalog, možete da prikažete i broj ukupnih i aktivnih datoteka, kao i korišćenje skladišta. Da biste videli sve druge izveštaje, idite u padajuću meniju.

  3. Ovde možemo da pogledamo izveštaj o korišćenju aplikacija e-pošte i da vidimo koje metode Vaši zaposleni najviše koriste za pristup e-pošti. Možete da prikažete i informacije specifične za pojedinca, ali su detalji podrazumevano skriveni. Da biste prikazali pojedinačne korisničke detalje, posetite stavke postavke >uslugama & programskidodaci.

  4. Na tabli izveštaja možete da uključite anonimni identifikator. Sada zatvorimo panel i Vraćajte se u izveštaje >upotrebui aktivnost e-pošte. Ovde možemo da vidimo informacije specifične za pojedinca.

Ako se ikad zaglavite, možete se vratiti u pomoć koji vam daje informacije o određenom izveštaju koji pregledate.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×