Pregled dokumenta i tip sadržaja ikonu nisu prikazani u SharePoint pretrazi kada promenite predložak prikaza tipovi rezultata pretrage

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

  • Microsoft SharePoint Server 2013 ili Microsoft SharePoint Online u usluzi Office 365, možete da promenite u tipovima rezultata pretrage tako što ćete navesti predložak za prikaz koji je različit od podrazumevanog predloška.

  • Izvršite pretragu, a zatim Prikažite rezultate koji se vraćaju.

U ovom scenariju, ikone tip dokumenta nije prikazan, a ne radi pregleda dokumenta.

Rešenje

Za dokument nakon što predlošci menjaju, morate da pratite ove korake:

  1. Kreiranje novog predloška za tip rezultata pretrage svaki drugi dokument koji želite da koristite.

  2. U Tipovima rezultata odeljka, a kreirate novu kopiju svaki tip ugrožene rezultata koja ukazuje na novi predlošci koje ste kreirali.

Ovo omogućava rezultata pretrage u Veb segment izaberite odgovarajući predložak na osnovu vrstu dokumenta. Web segment će koristiti predloške koji imaju preglede za tipove datoteka koje možete da prikažete pregledi. 

Više informacija o tipovima rezultata i predlošcima potražite u člankuo konfiguraciji tipova rezultata.

Više informacija

Ovo ponašanje funkcije je tako što ćete dizajn, u zavisnosti od toga koji se koristi predložak. Na primer, predlošku Podrazumevane stavke obično se koristi kada datoteku nepoznato tipa (kao što su izvorni kôd umesto PowerPoint nizu). Stoga, ovaj predložak ne prikazuje dokument pregledi.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×