Pregled ciljanja gledalaca za moderne SharePoint lokacije

Pregled ciljanja gledalaca za moderne SharePoint lokacije

Pomoću ciljanja gledalaca možete da prikažete sadržaj određenim grupama osoba. Na primer, preduzeće može da kreira i deli vesti relevantne za marketinšku grupu.

Napomena: Neke funkcionalnosti se postepeno uvecu u organizacije koje su se odlučile u programu ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Kako se podešava

Patti, vlasnik lokacije SharePoint za spajanje "za" Objavljene poruke na njenoj sajtu su redovno doprinele osobe u različitim grupama. Želi da članovi određenih grupa vide objavljene objave koje su im najvažnije.

Prvo, na stranicama lokacijeona omogućava funkciju za ciljanje gledalaca. Zatim ona cilja na neke objave na određenu publiku. Ona omogućava i ciljanje gledalaca u Veb segmentu za vesti na glavnoj stranici "Kon Landing".

Prikaz stranica lokacije za SharePoint vlasnika lokacije ili administratora, prikazuje objavljene poruke sa vestima koje su podešene pomoću ciljanja korisnika

Kada ažurira objave, one se filtriraju na osnovu ciljne publike posle kratkog odlaganja.

Kako se vidi

Stranica SharePoint, vesti iz aplikacija za mobilne uređaje i Veb segment za vesti sa omogućenim cilranjem gledalaca, sada prikazuje filtrirane prikaze.

Megan, koja radi u marketingu, vidi dve objave za vesti ciljane za marketinšku grupu. Ona takođe vidi objavu koja nije usmerena na bilo koju određenu grupu.

Poklopac ekrana Veb segmenta za vesti na SharePoint lokaciji, gde su objavljene objave

Nestor, koji radi u kadrovskom programu Kadrovska (HR), vidi dva posta ciljana za HR i neciljanu objavu.

Poklopac ekrana Veb segmenta za vesti na SharePoint lokaciji, gde su objavljene objave

Jerry, koji ne radi u programu HR ili marketing, vidi samo jednu objavu koja je otvorena za sve korisnike osobe.

Poklopac ekrana Veb segmenta za vesti na SharePoint lokaciji, gde su objavljene objave

Podešavanje ciljanja za publiku

Da biste podesili ciljanje publike za listu ili biblioteku, slijedite ove korake. Dostupno je više od vesti kada koristite Veb segment istaknutog sadržaja.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×