Upravljanje

Pregled centra administracije

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Microsoft 365 centar administracije je mesto na kojem upravljate poslom u oblaku. Takve zadatke možete da dovršite kao dodavanje i uklanjanje korisnika, promena licenci i poništavanje lozinki. 

Da biste dobili Microsoft 365 centar administracije, idite na admin.Microsoft.com ili, ako ste već prijavljeni, izaberite pokretanje aplikacija i odaberite stavku administrator.

Na matičnoj stranici možete da kreirate kartice za zadatke koje često obavljate. Da biste dodali novu karticu, izaberite stavku Dodaj karticu, a zatim kliknite na znak plus pored kartice koju želite da dodate. Kada završite, zatvorite prozor. Kartice možete da promenite tako što ćete izabrati stavku, a zatim ih prevući na željeno mesto. Da biste uklonili karticu, izaberite stavku još radnji, a zatim odaberite stavku Ukloni.

Da biste prikazali više administrativnih zadataka, proširite meni navigacija. Videćete napredne postavke konfiguracije u dodatnim administratorskim centrima na dnu.

Jedan uobičajeni zadatak koji možete da uradite u centru administracije je korisnik. Da biste to uradili, izaberite stavku korisnici> aktivni korisnici, a zatim izaberite stavku Dodaj korisnika. Unesite ime korisnika i druge informacije, a zatim kliknite na dugme dalje. Izvršite odzive da biste završili Dodavanje korisnika. Kada završite, izaberite stavku Završi Dodavanje, a zatim izaberite stavku Zatvori.

Aktivne korisnike možete da sortirate po kolonama, kao što su ime za prikaz ili licence. Da biste dodali još kolona, izaberite stavku Odaberi kolone, izaberite kolone koje želite da dodate, a zatim izaberite stavku Sačuvaj.

Izaberite korisnika da biste videli više opcija, na primer Upravljanje dozvolama za proizvodnju proizvoda.

Da biste omogućili više funkcija koje stižu sa pretplatom, izaberite stavku Podešavanje. Ovde možete uključiti bezbednost prijavljivanja, zaštitu mobilne aplikacije, DLP i druge funkcije koje su uključene u vašu pretplatu.

Ako vam je potrebna podrška u bilo kom trenutku, odaberite opciju Potrebna vam je pomoć. Unesite pitanje, a zatim pogledajte veze koje se pojavljuju. Ako ne dobijete odgovor ovde, odaberite stavku obratite se podršci da biste otvorili zahtev za uslugom. 

Više informacija o upravljanju naplatom, lozinkama, korisnicima i administratori potražite na drugim predavanjima u ovom kursu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×