Pregled aplikacije "Bookings" u timovima

Pregled aplikacije "Bookings" u timovima

Aplikacija Bookings u Microsoft timovima pruža jednostavan način da zakažete osobe i virtuelne zakazane obaveze, kao što su zdravstvene posete, finansijske konsultacije i edukator Office časovi.

Plan za rasporede mogu da upravljaju više kalendara odseka i osoblja, kao i komunikacija sa unutrašnjim i spoljnim učesnicima iz jednog iskustva. Same virtuelne zakazane obaveze se održavaju putem Microsoft tima sastanakakoji nude snažne mogućnosti videokonferencije.

Pre nego što počnete sa aplikacijom, evo pet stvari koje treba da znate:

1. bukings pruža iskustva prilagođene raznim industrijama.

Kada podešavate rezervacije za org ili Odsek, bićete upitani da izaberete jedan od sledećih tipova preduzeća:
 

Zdravstvena zaštita

Prodaja

Obrazovanje

VR

Ona podržava

Ostalo

Kada to uradite, dobićete jezik koji je određeni vertikalno na zakazanim obavezama i predlošcima e-pošte. Uvek možete da odaberete drugi za univerzalnije iskustvo.

2. vaš org može da ima neke kalendare za rezervacije.


Razmislite o tome da li ima smisla da spoljni učesnici prime e-poruku o rezervisanja iz celokupne organizacije ili iz određenog odeljenja. To vam može pomoći da odlučite da li želite da podesite neke kalendarske kalendare, kao i šta da im imenujete. Svaki kalendar rezervacija odgovara 40 članovima osoblja, tako da velike orgove često biraju da postave kalendare po odeljenju. 

3. rezervacije rasporeda je lako i fleksibilno.


Planiranje rezervacije podrazumeva popunjavanje obiиnog obrasca i dodavanje učesnika. Možete da dodate opcionalne unutrašnje beleške i da postavljate druge opomene za spoljne učesnike i zaposlene.

Kreiranje rezervacije u aplikaciji "Bukings" u Microsoft timovima

Možete da uštedite vreme kreiranjem različitih tipova zakazanih obaveza. Kada to uradite, svaki put kada izaberete tip zakazane obaveze za rezervacije, informacije koje ste uključili (na primer, upute za parkiranje, detalji o pripremama) automatski će biti poslate učesnicima.

4. učesnici mogu da se pridruže rezervisanja, sa nalogom tima ili bez njega.


Učesnici – interno i spoljno – imaće povezivanje sa zakazanom obavezom u svakoj e-pošti ili događaju koji se odnosi na njihovo rezerviše.

Rezervacija aplikacije sa istaknutim vezom Poveži

Na radnoj površini učesnici mogu da se pridruže na Vebu ili da preuzmu aplikaciju timovi (preporučuje se). Saznajte više

Na mobilnom mobilnom, učesnici treba da preuzmu aplikaciju timovi, iako imaju opciju da se pridruže kao gost ili kreiraju nalog.Saznajte više

5. ekstra funkcionalnost je dostupna u programu Bukings.

Dok aplikacija "Bukings" u timovima pruža razvijeni tok posla za planiranje i obavljanje virtualnih zakazanih obaveza, aplikacija "Bookings" vam omogućava da preduzimate dodatne radnje, na primer:

  • Objavljivanje stranice "Samouslužno planiranje"

  • Postavljanje logotipa za posao

  • Postavljanje poslovnog vremena

Da biste koristili ove dodatne funkcije, izaberite stavku u gornjem desnom uglu ekrana, a zatim otvorite u aplikaciji Bookings.

Opcija od timova za otvaranje rezervacije Veb aplikacije

Pogledajte sadržaj podrške za Bukings Veb aplikacije za više informacija.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×