Predlaganje novog vremena sastanka u programu Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako dobijete poziv za sastanak u vreme niste dostupni, možete da odbijete poziv ili predloži novo vreme sastanka. Ako ste predloži novo vreme, organizator sastanka možete ili prihvatiti ili odbiti predloga.

Napomena: Ne mogu da predloži novo vreme za sastanak koji se ponavlja. Pored toga, organizator sastanka mogu da onemoguće predloži novo vreme sastanka za bilo koji nije periodični sastanak.

Predlaganje novog termina sastanka

 1. Poziv za sastanak, izaberite Predloži novo vreme, a zatim izaberite stavku uslovno i predloži novo vreme ili Odbij i predloži novo vreme.

  Može predložiti novo vreme sa poziva za sastanak.

  Napomena: Organizatorima sastanka možete da pošaljete pozive za sastanak koji ograničava mogućnost da predložite alternativne termina. Ako je organizator sastanka ograničenom predloge za sastanak, Predloži novo vreme komanda nije dostupna. Takođe, možete da predloži novo vreme za periodičnih sastanaka.

 2. Iz Predloži novo vreme pomoćnika za planiranje, odaberite stavku novo vreme za sastanak.

 3. Kliknite na Predloži vreme. To otvara odgovor na sastanak i dodaje „Novi predloženi termin” tema.

 4. Kliknite na dugme Pošalji da biste poslali nove predloge za vreme.

Prihvatanje ili odbijanje predloženog novog vremena sastanka

Ako niste organizator sastanka i primaoca predloži novo vreme sastanka, možete da odlučite da li želite da prihvati ili odbije predloga.

 1. Kliknite dvaput da biste otvorili nove predloge za vreme. Ne možete da prihvatite nove predloge za vreme iz okna za čitanje.

  Možete da prihvatite predloženog novog vremena.
 2. Kliknite na dugme prihvati predlog ili Prikaži sve predloge.

 3. Prihvatite predlog, kliknite na dugme Prihvati predlog , a zatim Pošalji ažurirano. Ako ste odbili predlog, kliknite na dugme Izbriši.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×