Prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste ili biblioteke dokumenata iz novog ili klasičnog

Prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste ili biblioteke dokumenata iz novog ili klasičnog

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevani iskustvo za većinu biblioteke dokumenata i liste je promenjena. Ovo novo, moderan iskustvo se preporučuje za većinu listama i bibliotekama. Brže, ima jednostavniji za navigaciju i omogućava vam da izvršite brojne uobičajene zadatke lakše. Međutim, možda ćete želeti da biste se prebacili u podrazumevani iskustvo za sve klasični iskustva.

Napomena: Dolenavedene korake da promenite podrazumevani iskustvo za sve. Da biste koristili klasični iskustvo samo za sebe, izaberite stavku Vrati se u klasičnom SharePoint u donjem levom uglu stranice. Da biste izašli iz, izaberite stavku napuštanje klasični iskustva.

Promena iskustvo za na listi ili u biblioteci dokumenata

  1. U moderni iskustvo za na listi ili u biblioteci dokumenata, odaberite Postavke Ikona „Postavke“ i postavke liste ili Postavke biblioteke.

    U klasičnom iskustvo, pronaći ćete Postavke biblioteke ili Postavke liste na traci.

  2. Izaberite stavku Više opcija za postavke i pronašli na listi iskustvo na kraju lista postavke.

  3. Odaberite jedan od tri opcije i selectc u redu da biste sačuvali.

    Važno: Čak i kada je izabrana opcija novo iskustvo , ponekad možete videti klasični iskustvo.

Promena iskustvo za sve liste i biblioteke na lokaciji

Možete da aktivirate funkciju kolekcije lokacija da biste podesili klasični iskustvo kao podrazumevanu za čitavu lokaciju SharePoint liste i biblioteke iskustvo . Saznajte Kako da omogućite ili onemogućite funkcije kolekcije lokacijaza više informacija.

Kada i funkcije kolekcije lokacija je aktivna i expereince liste za listu ili biblioteku je podešen na novo iskustvo, novo iskustvo će se koristiti.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×