Prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste ili biblioteke dokumenata iz novog ili klasičnog

Prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste ili biblioteke dokumenata iz novog ili klasičnog

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možda ćete primetiti promene u izgled i navigacija biblioteke dokumenata i liste. Ovo novo iskustvo brže, ima dodatne funkcije telefona i tablet računara i jednostavniji za navigaciju. Kao u biblioteci dokumenata ili vlasnik liste ili vlasnik lokacije, možda ćete želeti da se prebacite u podrazumevani iskustvo prethodne (klasični iskustvo) za vreme. Imajte na umu da korisnici mogu da promene iskustvo u određene biblioteke ili lokacije na novu ako odaberu. Promena postavki na nivou lista i biblioteka zamenjuje promene na lokaciji, kolekcije lokacija i nivou zakupca.

Napomena: Ovaj članak je za biblioteku i vlasnicima liste koji želite da promenite podrazumevani iskustva za korisnike. Ako ste pojedinačni korisnik i želite da vratite u klasičnom iskustvo, u donjem levom uglu stranice kliknite na dugme Vrati se u klasičnom SharePoint . Da biste napustili klasični iskustvo, izaberite stavku Izađi klasični utisak pri radu u donjem levom uglu stranice.

Ako ste globalni ili SharePoint administrator u vašoj organizaciji, pogledajte članak Promena podrazumevanog liste i biblioteke iskustva.

Promena iskustvo za na listi ili u biblioteci dokumenata

 1. Na listi ili u biblioteci dokumenata, odaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“ i postavke liste ili Postavke biblioteke.

  Idite na „Postavke“, „Postavke biblioteke“

  Ako ne vidite Postavke Ikona „Postavke“ , odaberite karticu Biblioteka ili Lista da biste otvorili traku, a zatim na traci kliknite na dugme Postavke biblioteke ili Postavke liste .

  Postavke liste na traci
 2. Izaberite stavku Napredne postavke , a zatim pomerite se nadole do listi iskustvo.

  Liste i biblioteke postavka

 3. Odaberite nešto od sledećeg:

  • Podrazumevani iskustvo koje je postavio moje administrator

   Ova opcija postavlja iskustvo kao ono lokacija administrator postavio.

  • Novo iskustvo

   Ova opcija postavlja iskustvo novo iskustvo. Ovo iskustvo je podrazumevano uključeno, tako da odaberete samo ako se prebacujete iz klasični.

  • Klasični iskustvo

   Ova opcija postavlja iskustvo u klasični, što je prethodne, starije iskustvo za biblioteke dokumenata.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×