Prebacivanje na drugi plan usluge Office 365 za preduzeća

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada posao promene ili vam treba više funkcija Office 365 , možete da se prebacite planove.

Najlakši način da prebacite planove jeste da koristite dugme za Prebacivanje između planova u Office 365 administrativni centar. Međutim, koristite dugme " Prebacivanje između planova " nije podržana u svim situacijama. U nekim slučajevima, možda ćete moći da se ručno prebacili između planova.

Treba nešto drugo?
Otkažete pretplatu
nadogradite Office 365 za kuću za poslovnu pretplatu
Poziva Microsoft podrške

Koristite dugme za prebacivanje između planova u Office 365

Kada koristite dugme " Prebacivanje između planova ", koju ste koje vodi kroz proces kupovine novog plana na koji možete da se prebacite sa trenutnog plana, svi korisnici automatski dodeljuju dozvole u novom planu i stari plan je otkazan za vas.

 1. U usluzi Office 365 administrativni centar idite na stranicu Pretplate ili odaberite stavke Naplata > Pretplate.

  Ako koristite Office 365 Germany, idite na stranicu Pretplate.

  Ako koristite Office 365 kojim upravlja 21Vianet, idite na stranicu Pretplate.

 2. Odaberite stavku Promeni plan da biste pogledali listu novih planova koji su dostupni.

  Za prebacivanje između planova dugme nije tamo | Ne vidim plan želim

 3. Odaberite plan da biste videli novi ukupni mesečni trošak. Obavezno pročitajte ključne informacije, a zatim odaberite stavku Dalje da biste završili kupovinu.

  Pomozi mi da izaberem novi plan.

 4. Izaberite ćaskanje sada na stranici odjavljivanja ako vam je potrebna pomoć.

  Kada završite sa odjavljivanjem, Office 365 potrebno nekoliko minuta da biste dovršili prekidač. Možete početi da koristite za novu pretplatu odmah.

Prebacivanje između planova dugme nije tamo

Ako dugme " Prebacivanje između planova " nije dostupna, možete pokušati da ručno prebacivanje između planova ili Pozovite podršku. Više informacija potražite u članku Zašto ne možete da promenite Office 365 planove za preduzeća?

Evo zašto to se može dogoditi:

 • Koristite više od jedne Office 365 plan. Dugme " Prebacivanje između planova " možete da koristite samo ako svi korisnici pretplata na isti plan.

 • Već koristite Office 365 Enterprise E5, tako da već imate funkcije dostupne u Office 365.

Ne vidim plan želim

Kada koristite dugme " Prebacivanje između planova ", planove na koje možete da se prebacite se prikazuju na osnovu usluga u vašem trenutnom planu. Možete da koristite dugme " Prebacivanje između planova " samo da se prebacite na plan koji ima iste usluge povezanih podataka ili viša verziju. Na ovaj način da korisnici ne biste izgubili podatke u vezi sa tih usluga tokom prebacivanja.

Da biste uporedili planove pre prebacivanja, pogledajte Office 365 za preduzeća proizvoda poređenja stranicu. Tehničke specifikacije u članku Opisi Office 365 usluga.

Ako želite da se prebacite na plan sa manje usluga, možete ručno prebacivanje između planovaili Poziva Microsoft podršci za pomoć.

Zašto je neki prekidači traje duže

Provere kredita tokom prebacivanja između planova Office 365: ako plaćanje fakturom ili dođete do nivoa cena, provera kredita će možda biti potreban. Provera kredita može potrajati do dva radna dana. Korisnici će imati pristup njihov trenutni plan dok ih ne pređete na novi.

Verifikacija neprofitni status: inače 30 dana da biste dovršili proces verifikacije za neprofitne organizacije statusa. Ako je prošlo više od 30 dana, obratite se podršci.

Pozivanje podrške radi dobijanja pomoći prilikom prebacivanja sa jednog plana na drugi

Telefon Pozovite podršku

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×