Prebacivanje između e-poštu, kalendar, kontakte i zadatke

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook je više od jednostavnog e-poštu. Možete da upravljate kalendara, kontakata, zadataka ili beležaka. traka za navigaciju na dnu ekrana vam omogućava da biste se prebacivali između različite funkcije u programu Outlook, kao što su e-poštu, kalendar, kontakte (ili osobe) i zadacima.

Traka za navigaciju programa Outlook

Da biste se prebacivali između e-pošte i kalendara, izaberite stavku kalendar na traci za navigaciju. Da biste prikazali kontakte, izaberite stavku osobe. U zavisnosti od rezolucije ekrana neke stavke na traci za navigaciju skrivena. Na primer, beleške, fascikle i prečice koje su skrivene iza tri tačke Dugme za Opcije za navigaciju na navigacionoj traci na kraju trake za navigaciju.

Više informacija o tome kako da prilagodite traku za navigaciju, pogledajte članak Promena stavki koje se pojavljuju na traci za navigaciju.

Prikaži kalendar, kontakte ili zadatke zajedno sa e-pošte

Outlook 2016 i Outlook 2013 vam omogućavaju da prikažete u mini-kalendar, kontakte ili listu zadataka uz e-poštu u rokovniku. Da biste prikazali traku sa zaduženjima, koristite sledeće korake.

  1. Izaberite karticu " Prikaz " iz bilo koje fascikle e-pošte.

  2. U grupi raspored izaberite Rokovniku da biste prikazali padajuće liste.

    Izaberite stavku traka sa zaduženjima
  3. Možete da izaberete Kalendar, osobeili Zadaci. Da biste isključili rokovnik, izaberite stavku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×