Prebacite se na prikaz celog ekrana ili normalan u programu Excel

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Preko celog ekrana opcija nije dostupna u Excel 2013 i novije verzije. Međutim, uvek možete da sakrijete na traku, kartice ili komande, da biste uvećali ekran prostor u programu Excel. Više informacija potražite u članku Prikazivanje ili skrivanje trake u sistemu Office.

Privremeno možete da se prebacite na prikaz celog ekrana da biste na ekranu prikazali više podataka. Prikaz celog ekrana skriva Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent traku, polje za formulu i statusnu traku. Da biste ponovo imali pristup skrivenim elementima, morate da se vratite u normalan prikaz ekrana.

  • Da biste se prebacili na prikaz celog ekrana, na kartici Prikaz, u grupi Prikazi radne sveske kliknite na dugme Ceo ekran.

  • Da biste se vratili na normalan prikaz ekrana, kliknite desnim tasterom miša bilo gde u radnoj svesci i izaberite stavku Zatvori „Ceo ekran“.

Tasterske prečice

Ako ste u programu Excel 2007 ili 2010, pritisnite taster ESC. Ako se nalazite u programu Excel 2013 ili 2016, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + F1.

I dalje mogu da vidim sve? Pritisnite tastere ALT + RAZMAKNICA i izaberite stavku Uvećaj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×