Pravljenje sopstvenog tipa grafikona

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada kreirate grafikon ili želite da promenite tip grafikona, možete da odaberete između standardnog i prilagođenog tipa grafikona. Ako želite da koristite prilagođeni tip grafikona, možete odabrati jedan od ugrađenih tipova grafikona ili napraviti sopstveni.

Ugrađeni Prilagođeni tipovi grafikona Microsoft Graph sadrži nekoliko ugrađenih tipova grafikona koji su zasnovani na standardnim tipovima grafikona, ali sadrže dodatno oblikovanje i opcije, kao što su legende, koordinatne linije, oznake podataka, pomoćne ose, boja, šare, popune i izbor položaja za Razni stavke grafikona. Ovim tipovima grafikona možete pronaći na kartici " Prilagođeni tipovi " u dijalogu " Tip grafikona ". Izbor tipa grafikona.

Pravljenje sopstvenog tipa grafikona Takođe možete da kreirate sopstvene prilagođene tipove grafikona tako što ćete promeniti svim tipovima grafikona koje nudi Microsoft Graph. Ove prilagođene tipove grafikona čak možete da delite sa drugim korisnicima. Na primer, ako želite da se pojavljuju na svim grafikonima vašeg preduzeća, možete da kreirate grafikon sa tim nazivom isti naslov informacije, sačuvajte grafikon korisnički definisanih prilagođeni tip grafikona, a zatim je delite sa drugim osobama u preduzeću da koriste kao predložak.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×