Pravljenje rezervne kopije podataka menadžera za poslovne kontakte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Trebalo bi da napravite rezervnu kopiju baze podataka često da biste sprečili gubitak svoje poslovne podatke. Takođe, pre nego što deinstalirate Business Contact Manager za Outlook, trebalo bi da napravite rezervnu kopiju datoteka. Ako kasnije ponovo instalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da vratite vaše poslovne podatke. Ako bazu podataka je oštećena, možete da vratite rezervne kopije datoteke sa malom gubitak podataka ako ste napravili rezervne kopije datoteke nedavno.

Napomene: 

 • Samo osoba koja je kreirala bazu podataka može da napravi rezervnu kopiju njenih datoteka.

 • Morate da radite u bazi podataka koje želite da napravite rezervnu kopiju. Ako želite da napravite rezervnu kopiju baze podataka koja nije bazu podataka kojoj radite, prvo morate prebacite ili izbor baze podataka. Više informacija potražite u članku Kreiranje ili izbor nove baze podataka Menadžera za poslovne kontakte.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite karticu Menadžer za poslovne kontakte, a zatim izaberite stavku Pravljenje rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje.

 3. Kliknite na dugme Napravi rezervnu kopiju.

 4. U dijalogu Pravljenje rezervne kopije baze podataka kliknite na dugme Potraži da biste izabrali lokaciju na kojoj ćete sačuvati bazu podataka.

  Napomene: 

  • U operativnom sistemu Windows XP rezervna kopija baze podataka podrazumevano se čuva na lokaciji: C:\Documents and Settings\<korisničko ime>\My Documents\My Business\Backups. U operativnim sistemima Windows Vista i Windows 7 rezervna kopija baze podataka čuva se na lokaciji: C:\Users\<korisničko ime>\Documents\My Business\Backups.

  • Datoteku rezervne kopije možete sačuvati na bilo kojem ispravnom uređaju za skladištenje ili prenosivom medijumu, na primer drugom računaru, USB fleš disku, CD-u, zip jedinici ili mreži preduzeća.

 5. Ako želite da koristite lozinku da biste zaštitili datoteku rezervne kopije, otkucajte lozinku u poljima Lozinka i Verifikujte lozinku.

 6. Kliknite na dugme U redu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×