Pravljenje rezervne kopije i vraćanje beležaka u prethodno stanje u programu OneNote Web App

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Treba uvek da pravite rezervne kopije beležnica, isto kao i kod ostalih datoteka i podataka na računaru. Otkazivanje čvrstog diska i ljudska greška mogu da se dogode bilo kome, a ako se to dogodi vama, vaše beleške će se zauvek izgubiti. Ako redovno pravite rezervnu kopiju beležnica, možete da ih vratite u prethodno stanje kad god je to neophodno.

OneNote može ostati ručno i čak i automatsko pravljenje rezervnih kopija rada, ali to nije trenutno moguće u Programu OneNote Online. Detaljna uputstva o tome kako da biste to uradili u programu OneNote 2016 aplikaciji za računare potražite u članku Pravljenje rezervnih kopija i Vraćanje u prethodno stanje iz rezervne kopije beležaka.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×