Komunikacija

Pravljenje grupe kalendara

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ako imate skup kalendara koji želite da prikažete zajedno, možete da kreirate grupu kalendara da biste videli kombinovane rasporede na prvi pogled.

 1. Otvaranje kalendara u programu Outlook.

 2. Na kartici Početak , u grupi Upravljanje kalendarima , odaberite stavku Kalendar grupe > Kreiranje nove grupe kalendara.

 3. U dijalogu Kreiranje nove grupe kalendara , unesite ime za grupu i odaberite stavku u redu.

 4. Izaberite osobe koje želite da dodate u grupu, odaberite stavku Članovi grupe, a zatim odaberite dugme u redu.

  Savet: Možete kliknuti dvaput na ime da biste ga dodali u grupu ili držite pritisnut taster Shift da biste dodali više imena odjednom.

  Ime nove grupe kalendara se pojavljuje ispod ostatak kalendare u oknu sa leve strane i kalendari se prikazuju na desnoj strani. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste prikazali ili sakrili kalendar, potvrdite ili opozovite izbor ime svake osobe.

  • Da biste videli sve kalendare u grupi zajedno, odaberite prekrivenom u meniju Prikaz .

  • Da biste sakrili sve kalendare osim vaš, opozovite izbor u polju za potvrdu pored imena kalendar grupe na listi kalendara.

  • Da biste dodali novi kalendar grupe, kliknite desnim tasterom miša na ime grupe kalendara u listi kalendara, odaberite stavku Dodaj kalendar > Iz adresara, izaberite ime osobe za novi i odaberite stavku u redu.

  • Da biste uklonili kalendar iz grupe, kliknite desnim tasterom miša njeno ime u okviru ime grupe kalendara i odaberite stavku Izbriši kalendar.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×