Praćenje NCAA košarke prvenstvu sa Excel predložak

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

„.. za one koji su samo se pridružili, zovem neverovatne utakmica, iznad do terena. Na lak je u sa 7 sekundi da biste otišli na sat za igru. Tačka straža dovodi do teško na vrh ključ – se vrti od jednog zaštitnik – dobija zveknuo po drugi! Podigao za isključivanje-saldo, oиaju snimak... Dobro je! Publika je ludeo”!

Pre nego što ste i na voditelj traje od uzbudjenje, možda ćete počnete da pitate se „Kako možete da vodite evidenciju o 64 timovima i nedokazana NCAA”?

Men's and Women's NCAA brackets

Koristite unakrsne tabele da biste pratili vaše izdvajanja

Uspeli lako da biste pratili napredovanje vaše omiljene fakultet ljudi i ženski timovima košarke. Možete da koristite Excel NCAA uglaste zagrade predložak za muški ili ženski NCAA Odsek da prvenstvu.

Da biste otvorili uglaste zagrade predložak, u meniju datoteka izaberite stavku novo, a zatim potražite predložak („NCAA košarke” da pomogne).

Zagrade radni list vam pokazuje koji se reprodukuje koga i vam omogućava da pratite pobednici do finalni krug. Ali možete i vaš prijatelji želite da izračunate koliko timova koji ste izabrali pravi pobednici u odgovarajućim zaokružuje, a zatim pogledajte članak koji se najviše poena zajedno sa sledeće godine hvalisanje? Smo da lako za vas, i. U drugom radnom listu (Praćenje), koja je koordinisano sa prvog radnog lista, možete lako praćenje rezultate, napravite izbore, i ukupna rezultate prilikom jedva prstom.

Za zabavu

Poslednji, ali, ako planirate događaj za vaše kolege košarke ventilatori, možemo ste kreirali prilagođene proizvođača poziv će vam pomoći da proslava ludilo. Da biste ga otvorili u programu Word, u meniju datoteka izaberite stavku novo, a zatim potražite za predložak „Fakultet košarke proizvođača”.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×