Pozovite broj telefona iz timova

Pozovite broj telefona iz timova

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste birali broj iz timova, idite na stavku pozivi/z0z_, izaberite stavku Biraj broj, a zatim unesite broj osobe koju želite da dosegnete. Na ovaj način možete da kontaktirate bilo koga, čak i ako su izvan vaše organizacije.

U oblasti pozivanjena lokacije =z0z_ možete da pristupite i omiljenim i predloženim kontaktima, slušate govornu poštu i potvrdite istoriju poziva.

Ekran "pozivi" sa kontaktima, govorne pošte i istorije telefona

Da biste telefonisali, dodirnite stavku pozivicz0zve _gt_ Call tastatura_z2zve i unesite broj telefona. Ako ste omogućili pristup za omogućavanje pristupa telefonima u kontaktu, dodirnite stavku pozivi c/c # _gt_ Contact _z2zve i izaberite kontakt.

Da biste pozvali broj telefona (PSTN) iz čvorišta Surface, dodirni pozivzaz0z[ sa ekrana dobrodošlice, a zatim dodirnite stavku tastatura za biranje.

Kada pristupite tastaturi biranja, samo unesite broj koji želite da pozovete.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×