Pozivanje učesnika u timovima uživo događaj

Pozivanje učesnika u timovima uživo događaj

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Uživo događaji su pregled funkcija u programu Microsoft Teams. Uživajte u kratki pogled!

Kao u uživo događaj organizatora, jednu od vaših odgovornosti poziva učesnicima na događaj. Kada planirate uživo događaja u timovima, samo se šalje na poziv iz kalendara događaj članovima tima.

 1. U grupama, kliknite na dugme sastanke Dugme Sastanci na levoj strani aplikacije.

 2. Kliknite na dugme uživo događaj u kalendaru.

 3. Za događaje „brzo pokretanje”, kliknite na dugme pribavi vezu za kopiranje veze ka uživo događaj tako da možete da pozovete učesnike kako vam odgovara – delite u timovima kanala, pošaljite e-poštu, delite na Veb lokaciji ili ga dodate u grupu za saradnju.

  Napomena: Nemojte da biste pozvali učesnike putem timovima sastanak. Imaće sopstvenu vezu ka sastanku povezan sa tim, koji će da ih u uživo događaja i može da uzrokuje zbunjenost.

  Savet: Preporučujemo da koristite URL shortener. Na taj način, ako nešto nije u redu, možete da menjate adresa uživo događaja bez potrebe da biste promenili i ponovno URL adresu koju ste poslali učesnicima.

  Učesnici će moći da pogledate događaja u timovima – na radnoj površini (Windows ili Mac), web ili mobile. Ako nemaju timovima, takođe možete koristiti pregledaču (Chrome, Firefox ili ivice).

  Nabavljanje veze
 4. Za „spoljni uređaj za kodiranje” događaje, kliknite na dugme Objavi da biste učinili vidljivom događaj učesnici i da biste omogućili opciju Nabavljanje veze . Osim ako događaj se objavi, događaj vidljiv je samo organizator i drugih proizvođača. Kada se objavi na događaj, kliknite na dugme pribavi vezu za kopiranje spoj veze za deljenje sa učesnici.

  Objavljivanje dugme

Želite da znate više?

Pregled uživo događaja tima

Lista za proveru organizatora događaja uživo

Planirajte događaj uživo

Prisustvujte uživo događaja

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×