Pozivanje telefonskih brojeva iz timova

Pozivanje telefonskih brojeva iz timova

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste pozvali broj od tima, idite pozive Dugme Pozivi , kliknite na dugme da pozovete broj, a zatim unesite broj osobe koju želite da stupite u kontakt. Ovaj način se možete obratiti svima, čak i ako su izvan vaše organizacije.

U oblasti Dugme Pozivi pozive, možete takođe pristup omiljenim i predložene kontaktima, slušanje govorne pošte i proverite istoriju poziva.

Napomena: Ako ne vidite pozive Dugme Pozivi u grupama, to znači da nemate licencu za Enterprise Voice kao deo sistema Office 365 pretplatu, i upućivanje poziva za spoljne brojeva još uvek nije dostupno za vas.

Pozivi ekrana sa kontaktima, istorija govorne pošte i dialpad

Da biste uputili poziv, dodirnite stavku pozivi Dugme Pozivi > tastatura Dugme tastaturu telefona i unesite broj telefona. Ako ste omogućili postavku dozvole pristupa kontaktima iz telefona, dodirnite stavku pozivi Dugme Pozivi > Kontakti Dugme "Kontakti" na mobilnim uređajima i izaberite kontakt.

Napomena: Vam potrebne licence za Enterprise Voice kao deo pretplate na Office 365 da biste pozivanje telefonskih brojeva iz timovima.

Da biste pozvali broj telefona (PSTN) iz Surface čvorišta, dodirnite Pozovi Dugme Pozivi na ekranu dobrodošlice, a zatim dodirnite Tastaturu telefona.

Kada ste pristupili tastaturu telefona, unesite broj koji želite da pozovete.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×