Pozivanje osoba na sastanak u timovima

Pozivanje osoba na sastanak u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada planirate sastanak u aplikaciji za računare ili Veb, koristite polje Pozovi osobe da biste potražili i pozovi osobe. Zatim, možete da koristite pomoćnika za planiranje da biste videli vremena kada svi je besplatna.

Kada ste na sastanku, možete da vidite sa osobama koje ste pozvani, ali niste se pridružili. Da biste poslali neko podsetnik da biste se pridružili sastanku, kliknite na svoje slike profil i odaberite da pozovete na sastanak.

Ako ste na sastanku, možete da kliknete i Dodajte osobe Dodaj osobe na dugme tim da biste dodali osobu koja prethodno nije pozvan.

Meeting roster

Kada planirate sastanak u aplikaciji za računare ili Veb, koristite polje Pozovi osobe da biste potražili i pozovi osobe. Zatim, možete da koristite pomoćnik za planiranje da biste videli vremena kada svi je besplatna.

Kada ste na sastanku, možete da vidite sa osobama koje ste pozvani, ali niste se pridružili. Da biste poslali neko podsetnik da biste se pridružili sastanku, dodirnite iznad slike profil i odaberite da pozovete na sastanak.

Ako ste na sastanku, možete da dodirnete Dodajte osobe Dodajte ikonu tima. da biste dodali osobu koja prethodno nije pozvan.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×