PowerPoint automatski spasene datoteke ne briše

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U starijim verzijama programa PowerPoint za macOSautomatskog spasavanja datoteke (koje se kreiraju kada PowerPoint se neočekivano zatvori) možda nije izbrisan ispravno kada putanja datoteke sadrži Unikod znaka (međunarodnim).

Ovaj problem je osnovno u verziji PowerPoint za macOS 16.19.181109 ili noviju verziju. Možete da proverite vaš broj verzije tako što ćete otići u PowerPoint > Osnovni podaci o programu PowerPoint. (Takođe pogledajte koju verziju sistema Office koristim?) Ako je vaša verzija PowerPoint starije od ove verzije, ažurirajte tako što ćete otići na pomoć > Proveri da li postoje ispravke.

Kada ažurirate, i dalje ćete morati da biste ručno očistili sve datoteke u fascikli automatskog spasavanja otvaranjem Nalazač i otići do sledeće fascikle:

/Users/korisničko ime/Library/Containers/com.microsoft.PowerPoint/Data/Library/Preferences/AutoRecovery

(Fasciklu korisničko ime nije ime literala fascikle. Trebalo bi da zamenite ga ono korisničko ime je na računaru.)

Pregledajte sve datoteke u toj fascikli koje možda ćete želeti da sačuvate, i premestite ili izbrišite sve datoteke koje više ne želite da zadržite. Ako ih ne uklonite iz tog direktorijuma, oni će nastaviti da automatski otvara kada sledeći put PowerPoint otvara.

Nove automatskog spasavanja datoteke kreirane u programu PowerPoint za macOS verziju 16.19.181109 ili više neće imati ovaj problem i će biti izbrisan kada zatvorite PowerPoint pomoću automatskog spasavanja datoteke otvorene.

Takođe pogledajte

Oporavak datoteka u sistemu Office za Mac

Koju verziju sistema Office koristim?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×