Power Map za Excel

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate pretplatu na Microsoft Office 365 ProPlus, imate pristup programskom dodatku Power Map za Excel u sklopu alatki za samouslužno poslovno obaveštavanje. Kad god se objave nova poboljšanja Power Map funkcija i performansi, dobićete ih u sklopu svog plana pretplate.

Da biste saznali o planovima pretplate na Microsoft Office 365 , pogledajte članak Istraživanje usluge Office 365 ProPlus i poređenje svih Office 365 planova za preduzeća.

Ako imate Office 2013 Professional Plus ili samostalnu verziju Excel 2013, možete da koristite Power Map Preview za Excel 2013, što je nepodržani programski dodatak. Nova verzija pregleda koja zamenjuje starije pregled je dostupna na stranicu Centra za preuzimanje. Verzije Power Map Preview je istekla i neće raditi sa bilo koja verzija programa Excel. Ako ste instalirali stariju verziju, deinstalirajte ga sa kontrolne table, a zatim preuzmite i instalirajte trenutnu verziju Power Map pregleda. Ova verzija ima istu funkcionalnost kao verzija programa Power Map koja je izdata sa Microsoft Office 365 SP1.

Iako će poboljšanja funkcija i performansi za Power Map nastaviti da se objavljuju za Microsoft Office 365 planove pretplate, ne postoje budući planovi za ažuriranje programskog dodatka Power Map Preview koji je moguće preuzeti.

Potvrdite izbor u Power BI Blog da biste zadržali ažurne na sve nove poboljšanja i vesti o Power Map i druge BI alatke. Da biste saznali više o korišćenju Power Map, pogledajte članak Prvi koraci uz Power Map.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×