Povezivanje usluge Active Directory (Power Query)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje Excel se i transformacija (Power Query) iskustva sa uslugom Active Directory i povratna informacija o korisnicima, naloge i računara.

Kliknite na kartici " Podaci ", zatim Preuzimanje podataka > Iz drugih izvora > Iz usluge Active Directory. Ako ne vidite dugme " Preuzmi podatke ", zatim izaberite stavku Novi upit > Iz drugih izvora > Active Directory. Pratite dodatne korake.

Važno: Uverite se da ste preuzeli i instalirali Power Query programskog dodatka

Na kartici Power Query na traci, izaberite stavku Iz drugih izvora > Iz usluge Active Directory. Pratite dodatne korake.

Power Query preuzimanje podataka iz drugih izvora dijaloga

Next

  1. U dijalogu Active Directory unesite domen.

  2. U dijalogu Active Directory domena za svoj domen, izaberite stavku koristi moje trenutne akreditiveili koristite alternativni akreditivi. Za Korišćenje alternativne credenitals potvrde identiteta, unesite korisničko ime i lozinku.

  3. Kliknite na dugme Poveži.

  4. Kad se veza uspešno uspostavi, možete da koristite okno Navigator da biste pregledali sve dostupne domene u okviru usluge Active Directory i vršili dubinsku analizu nadole u Active Directory informacijama uključujući korisnike, naloge i računare.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Power Query je poznat kao „Preuzimanje i transformacija“ u programu Excel 2016

Uvoz podataka iz spoljnih izvora podataka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×