Povezivanje SharePoint sajta sa sajtom čvorišta

Lokacija SharePoint Hub povezuje lokacije na osnovu projekta, odseka, podele, regiona itd. Povezivanje SharePoint lokacije sa lokacijom čvorišta olakšava korisnicima otkrivanje srodnog sadržaja, vesti i aktivnosti lokacije na svim povezanim lokacijama.

Važno: Korisnici će videti samo sadržaj, vesti i aktivnost na sajtu za koje imaju dozvole.

Ako ste administrator kolekcije lokacija SharePoint, možete da pridružite postojeću veb sajt na SharePoint čvorište. Kada pridružite sajt na SharePoint čvorište, ona će naslediti izgled (tema) na lokaciji čvorišta, traka za navigaciju na lokaciji čvorišta će se pojaviti na vrhu vaše stranice, a više funkcija ili postavki može biti dodato kao što su dodatne veze za navigaciju , aplikacije ili prilagođene liste sa određenim kolonama.

Napomena: Možete i da pridružite SharePoint lokaciji čvorištima u vreme kada je kreirate tako što ćete otići na sajt čvorišta i izabrati stavku Kreiraj sajt u gornjem desnom uglu sajta čvorišta.

SharePoint lokacija povezana sa lokacijom čvorišta

Napomena: Nećete moći da uređujete temu sajta kada je povežete sa lokacijom SharePoint čvorišta.

Povezivanje SharePoint sajta sa lokacijom čvorišta

Napomene: 

  • Morate biti vlasnik kolekcije lokacija da biste obavili ove korake. Samo kolekcije lokacija mogu da se povežu sa lokacijom čvorišta, potlokacije nasleđuju čvorište nadređene kolekcije sajtova. 

  • Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su podesile opcije ciljanog izdanja u usluzi Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

  1. Na sajtu izaberite stavku postavke Postavke za alatku za SPO migraciju , a zatim stavku informacije o sajtu.

  2. Na tabli za uređivanje informacija o sajtu, u okviru povezivanja sajta čvoraizaberite stavku čvorište sa kojom želite da povežete sajt, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj. Možete da odaberete samo jednu sajt čvorišta sa kojom ćete povezati sajt.

  3. Ako čvorište zahteva odobravanja, lokacija će biti povezana kada zahtev bude odobren. Odbacivanje zahteva za pridruživanje neće povezati sajt sa lokacijom čvorišta.

Kada se poveže, izgled sajta će se promeniti kako bi se podudarao sa lokacijom čvorišta i traka za navigaciju na lokaciji čvorišta će se pojaviti na vrhu.

Napomena: Ako opcija povezivanja lokacije čvorišta nije prisutan ili nije navedena nijedna lokacija tamo, lokacije čvorišta možda neće biti omogućene ili nemate dozvolu da povežete lokacije sa lokacijom čvorišta. Obratite se administratoru za više informacija.

Povezivanje SharePoint sajta sa sajtom čvorišta

Više informacija o SharePoint lokacijama čvorišta

Šta je to SharePoint sajt čvorišta?

Kreiranje lokacije čvorišta u usluzi SharePoint Online

Uklanjanje veze SharePoint sajta sa sajta čvorišta

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×