Povezivanje sa SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na SharePoint lokaciji čvorišta veze zajedno lokacije na osnovu projekta, Odsek, Odsek, regiona, itd. Povezivanjem SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta olakšava bi korisnici mogli da otkriju povezani sadržaj, vesti i aktivnost lokacije na sve povezane lokacija.

Važno: Korisnici će videti samo sadržaj, vesti i aktivnost lokacije za koje imaju dozvole.

Ako ste administrator kolekcije lokacija SharePoint , možete da povežete postojeću lokaciju sa SharePoint lokacije čvorišta. Kada povežete lokaciju sa lokacije čvorišta SharePoint , on će naslediti izgled lokacije čvorišta (tema) na traci za navigaciju lokacije čvorišta će se pojaviti na vrhu lokacije i dodatne funkcije ili postavke se može dodati kao što su veze za navigaciju dodatne , aplikacije ili prilagođene liste sa određene kolone.

Napomena: SharePoint lokacije možete da povežete sa lokacije čvorišta trenutku možete da kreirate tako što ćete otići na lokaciju čvorišta i izabrati stavku Kreiraj lokacije u gornjem desnom uglu lokacije čvorišta.

SharePoint lokacije povezane sa lokacije čvorišta

Napomena: Nećete moći da uredite izgled lokacije kada ste je povezan sa SharePoint lokacije čvorišta.

Da biste povezali SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Napomene: 

  • Morate biti administrator kolekcije lokacija da biste izvršili ove korake.

  • Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su podesile opcije ciljanog izdanja u usluzi Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

  1. Na lokaciji, kliknite na dugme Postavke Postavke za alatku za SPO migraciju , a zatim izaberite stavku informacije o lokaciji.

  2. Za uređivanje lokacije okno sa informacijama, u okviru Povezivanje lokacije čvorišta, izaberite lokaciju čvorišta sa kojim želite da povežete lokaciju, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj. Možete da odaberete samo jedne lokacije čvorišta sa kojim želite da povežete lokaciju. Kada povezane, izgled lokacije će promeniti kako bi se podudarala da lokacije čvorišta i lokacije čvorišta trake za navigaciju će se pojaviti na vrhu.

    Napomena: Ako Povezivanje lokacije čvorišta opciju ne postoji ili bez lokacija su navedena, čvorišta lokacije mogu biti omogućene ili možda nemate dozvolu za povezivanje lokacije sa lokacije čvorišta. Za više informacija obratite se administratoru.

    Povezivanje sa SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Više informacija o SharePoint lokacije čvorišta

Šta je to SharePoint lokacije čvorišta?

Kreiranje lokacije čvorišta u sistemu SharePoint Online

Uklonite SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×