Povezivanje sa Microsoft Azure Blob skladištem (Power Query)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje Excel se i transformacija (Power Query) iskustvo da se povežete sa Microsoft Azure skladište bloba. Azure skladište bloba je usluga za skladištenje velike količine nestrukturiranih podataka, kao što su slike, video zapise, zvuk i dokumenti koji se može pristupiti iz bilo kog mesta na svetu putem HTTP ili HTTPS. Za više informacija o usluzi Azure skladištem bloba, pogledajte Kako da koristite bloba.

Kliknite na kartici " Podaci ", zatim Preuzimanje podataka > Iz Azure > Iz Azure skladišta bloba. Ako ne vidite dugme "Preuzmi podatke", zatim kliknite na dugme Novi upit > Iz Azure > Iz Microsoft Azure skladište bloba. Pratite dodatne korake.

Na kartici Power Query na traci, izaberite stavku Iz Azure > iz Microsoft Azure skladište bloba. Pratite dodatne korake.

Power Query uvoz Azure u dijalogu

Next

  1. U dijalogu Microsoft Azure skladište bloba unesite ime naloga za Microsoft Azure ili URL adrese, i zatim kliknite na dugme u redu.

  2. Ako se povezujete sa uslugom skladišta bloba po prvi put, bićete upitani da unesete i sačuvate slovna prečica za skladištenje. U polju dijalogu pristup Microsoft Azure skladište bloba unesite šifru pristupa za skladištenje u polje Ključ naloga i kliknite na dugme Sačuvaj.

    Napomena: Ako vam je potrebna da biste preuzeli šifru pristupa za skladištenje, potražite na Microsoft Azure Portal, izaberite svoj nalog za skladištenje, a zatim kliknite na ikonu Upravljanje slovna prečica na dnu stranice. Kliknite na ikonu "Kopiraj" sa desne strane primarni ključ, a zatim nalepite vrednost u polje Ključ naloga .

  3. U Uređivaču upita navodi sve dostupne kontejnera u vaše Microsoft Azure skladište bloba. U oknu Navigator, izaberite kontejneru odakle želite da uvezete podatke, a zatim kliknite na dugme Primeni i zatvori.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Power Query je poznat kao „Preuzimanje i transformacija“ u programu Excel 2016

Uvoz podataka iz spoljnih izvora podataka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×