Povezivanje sa datotekom u timovima

Povezivanje sa datotekom u timovima

Možete da ugrabite vezu do prethodno otpremljene datoteke bez napuštanja kanala u kojem razgovarate. Samo izaberite stavku Odaberi datoteku Dugme „Odaberite datoteku“ ispod okvira za sastavljanje, a zatim izaberite stavku Potraži timove i kanale. Idite na željenu datoteku, a zatim izaberite stavku deli vezu. Timovi objave vezu u razgovoru kanala, uključujući ime tima i kanala gde je datoteka uskladištena.

Lista datoteka sa izabranom datotekom

Pored toga, možete da odete na lokaciju datoteke u timovima, izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ pored imena datoteke, a zatim izaberite stavku Nabavi vezu. Sada možete da nalepite vezu u bilo koji kanal ili ćaskanje.

Ne zaboravite da možete da delite veze sa datotekama na drugim kanalima (čak i ako pripadaju drugim timovima). Na taj način nikada nećete morati da otpremite više kopija iste datoteke da biste radili sa njom na različitim mestima.

Na kartici datoteke ćaskanja ili kanala dodirnite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ >dugme kopiraj da biste dobili vezu za deljenje. Zatim možete da pošaljete poruku ili da je delite u aplikaciji koju birate.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×