Povezivanje klasičnog SharePoint sajta tima sistema u novu Office 365 grupu

Administrator kolekcije lokacija može da poveže postojeću SharePoint sajt tima sa novom Office 365 grupom. Ova veza pomaže da se poboljša produktivnost tima pomoću sadržaja i resursa Office 365 grupe. Ovi resursi spadaju u sledeće:

 • Deljeno poštansko sanduče za korišćenje za grupne razgovore u programu Outlook

 • Deljeni kalendar u kojem možete da pratite rokove, događaje i odmore tima

 • Alatke za upravljanje zadacima koje su dostupne u novom Veb segmentu za planiranje

 • Opcija za dodavanje tima sa Microsoft timovima za stalni ćaskanje u realnom vremenu

 • Jedan deljeni identitet deljene grupe sa povezanom životnog ciklusa i smernicama za Office 365 resurse

Administrator kolekcije lokacija

Administrator kolekcije lokacija može da poveže postojeću kolekciju lokacija tima u Office 365 grupu. To uključuje popularne klasične predloške, kao što je klasični predložak tima (STS # 0) i predložak zajednice (zajednica # 0) koje ne možete da povežete sa Office 365 grupom, uključujući: 

 • BIENTERSAJT # 0

 • BLANKINTERNET # 0

 • ENTERWIKI # 0

 • SRCHCEN # 0

 • SRĐANKA # 0

 • POINT PUBLIЉINGHUB # 0

 • POINT PUBLIŠINGTEMA # 0

Takođe nije moguće povezati podlokacije ili "/sites/contenttypihub" sa novim Office 365 grupama. Nakon povezivanja sa grupom, postojeća lokacija tima čuva isti URL, postavke i dozvole. Administrator može da doda druge vlasnike i članove povezanom grupi.

Savet: Možete da koristite alatku spremnost za modernizaciju za generisanje izveštaja o kolekcijama lokacija u zakupcu, uključujući informacije o lokacijama koje su spremne za povezivanje sa Office 365 grupama. Izveštaj će identifikovati i te kolekcije lokacija koje će možda morati da budu povezane sa Office 365 grupama.

Važno: Ako SharePoint administrator Omogući ovu funkciju, vlasnici lokacije mogu da započnete proces povezivanja sa novom Office 365 grupom. Više informacija potražite u članku Omogućavanje ili sprečavanje kolekcije kolekcija lokacija da povežu klasične lokacije tima sa novim Office 365 grupama.

Kada je postojeća SharePoint lokacija tima povezana sa novom Office 365 grupom, njegova URL adresa, postavke i dozvole se ne menjaju. To znači da vlasnici lokacija, članovi i posetioci mogu da nastave da rade bez prekida. Dok se postojeće stranice ne ažuriraju automatski, možete da počnete da modernizuje sajt tima. To znači da se postojeće stranice ne menjaju, ali se dodaje nova savremena matična stranica tima. Karika do prethodne matične stranice dodata je u navigaciju sajta u okviru "Home" na levoj traci za navigaciju. Ova karika do vaše prethodne matične stranice je tamo ako želite da premestite prilagođavanja na novu stranicu modernog sajta tima. Pored toga, možete da kreirate nove stranice i čak napravite jednu od ovih novih stranica na matičnoj stranici sajta.

Više informacija potražite u članku bolje rad uz SharePoint lokacije tima Office 365 App integracije i Saznajte više o Office 365 grupama.

Povezivanje postojeće veb sajta sa novom Office 365 grupom   

 1. Otvorite meni postavke u zaglavlju navigacije najvišeg apartmana i kliknite na dugme Poveži se sa novom Office 365 grupom.

  Ova slika prikazuje meni ikone brzine i izabrana veza ka novoj Office 365 grupi.
 2. Pojavljuje se iskustvo kreiranja grupe. Opcionalno ažurirajte ime grupe i pseudonim e-pošte, a zatim izaberite privatnost i klasifikaciju grupe (ako je omogućen u zakupcu). Zatim izaberite stavku Poveži grupu. Više informacija o kreiranju grupe i postavkama potražite u članku Saznajte više o Office 365 grupama.

  Ovo je stranica "Nova O365 Group".

  Napomena: Kada se bezbednosne grupe na sajtu tima povežu sa Office 365 grupom, pojavljuje se upozorenje koje kaže da treba da dodate svakog člana pojedinačno u nove članove grupe. Ovo pruža ovim članovima pristup drugim grupnom učitanjem.

  Ova slika prikazuje prvi ekran novog Office 365 čarobnjaka za kreiranje.
 3. Pojavljuje se tabla "Dodaj i dodeli osobe". Ovo je predložena lista vlasnika i članova, na osnovu inspekcije vaše postojeće sajta. Možete da dodate nove vlasnike i članove ili da uklonite osobe sa predloženih lista. Kliknite na dugme Završi kada završite.

  Dodajte dodatne vlasnike i članove u novu O365 grupu.
 4. Pojavljuje se Početna stranica "Nova lokacija".

  Vaša nova matična stranica uključuje sledeće:

  • karika do prethodne matične stranice na levoj traci za navigaciju u okviru stavke "početak"

  • karika u levoj traci za navigaciju koja se navigacija u Outlook poštanskom sandučetu grupe

  • Veb segment aktivnosti na lokaciji koji će prikazati stvarnu, trenutnu upotrebu na lokaciji

  • moderan raspored na stranici koji se lako može izmeniti na potrebe koje treba koristiti

  • grupisanje informacija u zaglavlju, uključujući privatnost, klasifikaciju (ako je postavljena) i fotografije članova

  Možete da upravljate učlanjenju nove grupe u bilo kom trenutku.

  Ovo prikazuje sajt tima kada se povežete nova Office 365 grupa i obuhvata veze ka starom sajtu tima.

Dozvole za sajt i članstvo u grupi

Dozvole za sajt i иlanstvo u grupi upravljaju zasebno. Članovi grupe uvek imaju pristup sajtu tima, ali sama lokacija tima može da se deli sa dodatnim korisnicima koji nisu članovi grupe.

Lokacije i grupe imaju različitih tipova dozvola. Sledeće liste prikazuju relaciju između dozvola za sajt i članstva u grupi:

Kolekcija lokacija   

Ovo su podrazumevane grupe dozvola (sa njihovim podrazumevanim nivoima dozvola) za kolekciju lokacija:

 • Vlasnici lokacija tima (potpuna kontrola)

 • Članovi sajta tima (Uređivanje)

 • Posetioci sajta tima (čitanje)

Ove grupe podržavaju ugnežđene članstvo, kao što su Azure Active Directory grupe ili Office 365 bezbednosne grupe.

Office 365 Grupisanje   

Ovo su uloge grupe (sa njihovim nivoima dozvola):

 • Vlasnici grupe (potpuna kontrola)

 • Članovi grupe (Uređivanje)

Ove uloge ne podržavaju ugnežđene članstvo, kao što su Azure Active Directory grupe ili Office 365 bezbednosne grupe. Kada dodate korisnike u ove uloge, oni se automatski dodaju u srodne grupe dozvola za kolekciju lokacija: vlasnici grupe postaju vlasnici lokacija i članovi grupe postaju članovi lokacija.

Povezivanje grupe sa postojećom lokacijom    

Kada povežete postojeću sajt tima sa novom Office 365 grupom, dešavaju se sledeće promene dozvola:

 • Administrator kolekcije lokacija koji povezuje sajt tima sa novom grupom postaje vlasnik grupe.

 • SharePoint Online će predložiti korisnike da se dodaju vlasnicima grupe i grupi članovi grupe na osnovu trenutnih korisnika. Ako grupe dozvola za sajt sadrže bezbednosne grupe ili Azure Active Directory grupe, SharePoint Online ne može da predloži članove grupe na osnovu sadržaja ovih grupa – morate ručno da ih dodate u grupu.

 • Svi novi članovi grupe koje navedete dodaju se vlasnicima povezanih kolekcija lokacija – vlasnici grupa se dodaju u grupu vlasnika sajta tima i članovi grupe se dodaju u grupu članova sajta tima.

  Ove promene se prave na nivou kolekcije lokacija. Ako imate podlokacije i imate prekrљena nasleđivanje dozvola, model dozvole ostaje nepromenjen. Dozvole filtrira nadole sa nivoa kolekcije lokacija u skladu sa modelom koji ste kreirali, uključujući nove vlasnike grupa i članove.

 • Ako podesite nivo privatnosti za novu grupu na javnost, onda će svi u vašoj organizaciji-osim spoljnih korisnika-imati pristup članu grupe.

Takođe pogledajte

Omogućite korisnicima da povezuju klasične lokacije tima sa novim Office 365 grupama

Šta je to SharePoint sajt tima?

Kreiranje sajta tima u usluzi SharePoint Online

Upravljanje postavkama SharePoint sajta tima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×