Povezivanje klasični iskustva SharePoint lokaciji tima nove Office 365 grupe

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Administrator kolekcije lokacija da se povežete postojeće SharePoint lokacije tima nove Office 365 grupe. Ovu vezu vam pomaže da biste poboljšali produktivnost vašeg tima sa sadržajem i resurse za Office 365 grupe. Ove resurse uključuju sledeće:

 • Deljeno poštansko sanduče će se koristiti za grupni razgovori u programu Outlook

 • Deljeni kalendar, gde možete da pratite krajnje rokove, događaja i odmore tima

 • Alatke za upravljanje zadacima koje su dostupne u web segmentu novi planer

 • Opciju za dodavanje tima sa Microsoft Teams za u realnom vremenu neprekidno ćaskanje

 • Jedan deljene grupe identiteta sa povezane životni ciklus i smernice preko Office 365 resursi

Administrator kolekcije lokacija

Administrator kolekcije lokacija da se povežete postojećoj kolekciji lokacija tima na Office 365 grupu. To uključuje popularne klasični predloške kao predložak lokacije klasični tima (STS #0) i predloška lokacije zajednice (zajednice #0), međutim, postoje predlošci koji ne mogu da se povezuju sa Office 365 grupe, uključujući:

 • BICENTERSITE #0

 • BLANKINTERNET #0

 • ENTERWIKI #0

 • SRCHCEN #0

 • SRCHCENTERLITE #0

 • POINTPUBLISHINGHUB #0

 • POINTPUBLISHINGTOPIC #0

Takođe nije moguće povezati podlokacije ili na lokaciju „/ lokacije/ContentTypeHub” novih Office 365 grupa. Nakon povezivanja u grupu, postojeću lokaciju tima čuva isti URL adrese, postavke i dozvole. Administrator možete da dodate druge vlasnike i članove u grupu povezanih.

Ako SharePoint administratoru Omogući ovu funkciju, vlasnici lokacija mogu pokrenuti proces za povezivanje sa nove Office 365 grupe. Više informacija potražite u članku Dozvoli ili sprečiti povezivanje lokacije klasični tima na novi Office 365 grupe Administratori kolekcije lokacija.

Kada postojeće SharePoint lokacije tima povezan sa nove Office 365 grupe, URL, postavke i dozvole ne menjaju. To znači da je lokacija vlasnika, članovi i posetioci mogu da nastavim rad bez prekida. Dok postojećih stranica ne ažuriraju automatski, možete da počnete da modernizuje lokacije tima. To znači da postojeće stranice nisu promenili, ali se dodaje na novi moderni tima matičnu stranicu lokacije. Veza ka matičnoj stranici prethodne se dodaje na lokaciju za navigaciju u okviru stavke „Početak” na levoj traci za navigaciju. Ovu vezu da biste prethodne matičnoj stranici postoji ako želite da premestite sva prilagođavanja u novi moderni tima matičnoj stranici lokacije. Iako napravi jednu od ovih nove stranice matičnu stranicu lokacije i pored toga, možete da kreirate nove stranice.

Više informacija potražite u članku funkcionisali bolje zajedno sa SharePoint lokacijama tima integracije Office 365 aplikacije i Saznajte više o Office 365 grupama.

Da biste se povezali postojeću lokaciju u novu grupu Office 365   

 1. Otvorite meni postavke u zaglavlju prvih paket za navigaciju i izaberite stavku Poveži se novi Office 365 grupe.

  Ova slika prikazuje menija ikone zupčanika i izabrane povezivanje novu Office 365 grupu.
 2. Kreiranje iskustvo grupe se pojavljuje. Opcionalno, ažuriranje imena i e-pseudonim grupe i izaberite grupe privatnosti i klasifikaciju (ako je omogućeno za vašeg zakupca). Zatim kliknite na dugme Poveži sa grupom. Više informacija o kreiranja grupe i postavkama potražite u članku Saznajte više o Office 365 grupama.

  Ovo je nova grupa O365 svojstva stranice.

  Napomena: Kada postoje bezbednosne grupe na lokaciji tima koji se povezujete sa Office 365 grupe, pojavljuje se upozorenje koja kaže da treba da biste dodali svakog člana pojedinačno novim članovima grupe. Ovo pruža ove članovi pristup drugih radnih opterećenja grupe.

  Ova slika prikazuje na prvom ekranu čarobnjaka za kreiranje nove Office 365.
 3. Dodavanje i dodelite osobama tabli se pojavljuje. Ovo je predložena listu vlasnici i članovi, na osnovu pregledati postojećoj lokaciji. Možete da dodate novi vlasnici i članovi ili uklonili osobe sa predloženim lista. Kada završite, kliknite na dugme Završi .

  Dodajte dodatne vlasnike i članove u novu grupu O365.
 4. Nova lokacija se pojavljuje matičnu stranicu.

  Novi moderni matičnoj stranici uključuje sledeće:

  • veza ka matičnoj stranici prethodnih na levoj traci za navigaciju u okviru stavke „Početak”

  • veza ka „Razgovori” na levoj traci za navigaciju koje vodi do Outlook poštansko sanduče grupe

  • web segment za aktivnosti lokacije koji će prikazati prava, trenutni upotrebe na lokaciji

  • moderna stranice raspored koji možete lako da izmenite potrebama

  • grupisanje informacija u zaglavlju, uključujući privatnosti, klasifikacija (Ako podesite), i člana fotografija

  U bilo kom trenutku možete da upravljate članstvo u novu grupu.

  Ovo prikazuje lokaciju tima nakon što ste povezali novu Office 365 grupu i sadrži veze ka stare lokacije tima.

Dozvole za lokaciju i članstvo u grupi

Dozvole za lokaciju i članstvo u grupi se upravlja zasebno. Članovi grupe uvek imati pristup lokaciji tima, međutim u tim sama lokacija mogu da se dele sa dodatne korisnike koji nisu članovi grupe.

Lokacija i grupe imaju različite vrste dozvola. Sledeće liste prikazivanje odnosa između dozvole za lokaciju i članstvo u grupi:

Kolekcije lokacija   

Ovo su podrazumevane grupe dozvole (sa njihov podrazumevani nivo dozvole) za kolekciju lokacija:

 • Vlasnici lokacija tima (Puna kontrola)

 • Članovi lokacije tima (Uredi)

 • Posetioci lokacije tima (za čitanje)

Ove grupe podržavaju ugnežđene članstva, kao što su Azure Active Directory grupe ili Office 365 bezbednosne grupe.

Office 365 Grupa   

Ovo su grupe uloga (sa njihove nivoe dozvola):

 • Vlasnika grupe (Puna kontrola)

 • Članovi grupe (Uredi)

Ova uloga ne podržavaju ugnežđene članstva, kao što su Azure Active Directory grupe ili Office 365 bezbednosne grupe. Kada dodate korisnike u ovim ulogama, oni se automatski dodaju srodne lokacije kolekcije dozvola grupama: vlasnika grupe postaju vlasnicima lokacija i članove grupe postaju članovi lokacije.

Povezivanje grupe postojećoj lokaciji   

Kada se povežete postojeće lokacije tima za nove Office 365 grupe, da se pojavi sledeće promene dozvola:

 • Administrator kolekcije lokacija koja se povezuje sa lokacije tima u novu grupu postaje vlasnika grupe.

 • SharePoint Online predlaže korisnicima da dodate u grupu vlasnika i članove grupe grupe na osnovu trenutnog korisnika lokacije. Ako lokacija dozvole grupe sadrže bezbednosne grupe ili Azure Active Directory grupe, SharePoint Online nije u mogućnosti da članovi grupe na osnovu sadržaja te grupe – morate dodati ove korisnike grupi ručno.

 • Sve nove članove grupe navodite se dodaju povezane lokaciji kolekcije dozvola grupama - vlasnika grupe se dodaju u grupe vlasnika lokacije tima i članove grupe se dodaju u grupi članovima tima.

  Ove promene na nivou kolekcije lokacija. Ako imate podlokacija i koji je raskinuto nasleđivanje dozvola, dozvole modela ostaje nepromenjeno. Dozvole za filtriranje nadole na nivou kolekcije lokacija prema modelu koji ste kreirali, uključujući i nove grupe vlasnika i članove.

 • Ako podesite nivo privatnosti nove grupe javnosti, zatim svima u organizaciji – osim spoljnih korisnika – će imati pristup član grupe u grupu.

Procenite ako kolekcijama lokacija spremni ste da bude povezan sa Office 365 grupama

Možete koristiti alatku Modernizacija spremnosti za generisanje izveštaja o kolekcija lokacija u zakupcu i uključuje informacije o lokacijama koje su spremni da budete povezani sa Office 365 grupe. Izveštaj će takođe identifikuju onih kolekcija lokacija koje možda treba obratiti pažnju pre vezu sa Office 365 grupe.

Takođe pogledajte

Omogućite korisnicima da povezivanje lokacije klasični tima na novi Office 365 grupe

Šta je to SharePoint sajt tima?

Kreiranje sajta tima u usluzi SharePoint Online

Upravljanje postavkama SharePoint sajta tima

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×